Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71001/huawei-pristate-nauja-p-smart-serijos-modeli/spausdinti/

„Huawei“ pristatė naują „P Smart“ serijos modelį

Publikuota: 2019-12-20 09:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ pristatė naują išmanųjį telefoną. Nors vienas didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų pasaulyje turi rimtų problemų dėl JAV vyriausybės pritaikytų sankcijų, tačiau tai nesustabdo jų nuo naujų įrenginių pristatymo. Na, bent jau su naujais pavadinimais.

Oficialiai pristatytas naujasis „Huawei P Smart Pro“, kuris iš esmės yra toks pats kaip „Huawei Y9s“, o tuo pačiu nelabai skiriasi ir nuo „Honor 9X“ modelio, kur esminis skirtumas – pirštų antspaudų jutiklio pozicija. Ši „Huawei“ naujiena netrukus turėtų pasirodyti ir Lietuvoje, o jo pradinė kaina turėtų siekti 350 eurų.

„Huawei“ pristatė naują „P Smart“ serijos modelį

„Huawei P Smart Pro“ pasižymi 6,59 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Nesunku pastebėti, jog išmanusis telefonas neturi jokių ekrano išpjovų, o asmenukėms skirta kamera įmontuota iškylančiame kamerų modulyje, viršutinėje telefono briaunoje.

Asmenukėms skirta kamera pasižymės 16 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/2,2 diafragma. „P Smart Pro“ nugarėlėje rasime trigubą kamerą, kur pagrindinė jų pasižymi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei 2 MP raiškos gylio jutiklis, kuris skirtas portretams fotografuoti.

Naujojo išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Kirin 710F“ procesorius su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog „Huawei P Smart Pro“ palaikys ir atminties korteles, todėl vidinę talpyklą galėsite praplėsti iki 512 GB. Telefoną energija aprūpins 4000 mAh talpos baterija.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas Lietuvoje turėtų pasirodyti jau netrukus, o galima jo kaina turėtų siekti maždaug 350 eurų. Šią informaciją patikslinsime kiek vėliau, kuomet gausime atsakymą iš kompanijos atstovų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!