Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70950/zte-pristate-pirmaji-telefona-su-snapdragon-865-procesoriumi/spausdinti/

ZTE pristatė pirmąjį telefoną su „Snapdragon 865“ procesoriumi

Publikuota: 2019-12-17 13:28
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų gamintojas ZTE pastaruoju metu nebuvo itin aktyvus, tačiau dabar visus nustebino pristatydami naują flagmaną. Kinijos kompanijos išleido naująjį „ZTE Axon 10s Pro“. Tai 5G ryšio technologiją palaikantis įrenginys, kuriam būdingos ir flagmanų savybės.

Naujasis „Axon 10s Pro 5G“ veiks su naujausiu ir galingiausiu „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei turės visus jo 5G komponentus. ZTE flagmanas palaikys dviejų režimų 5G ryšio tinklus. Tai reiškia, kad šis išmanusis telefonas galės naudoti daugybę 5G dažnių, o tai užtikrins žymiai sklandesnį veikimą. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys palaikys ir naująjį „Wi-Fi 6“ standartą.

ZTE pristatė pirmąjį telefoną su „Snapdragon 865“ procesoriumi

Išmanusis telefonas taip pat naudos itin aukštos spartos LPDDR5 operatyviosios (RAM) atminties lustus, o bazinis modelis, tikėtina, kad turės bent 8 GB tokios atminties. „ZTE Axon 10s Pro“ veikimu rūpinsis 4000 mAh talpos baterija. Dar vienas įdomus dalykas – kompanijos sukurta dirbtinio intelekto sistema.

Pranešama, kad išmanusis telefonas turės ZTE sukurtą, naujos kartos, „Z-Booster 2.0“ algoritmą, kuris paskirstys sistemos resursus pasitelkdamas dirbtinį intelektą. Tai turėtų padėti pasiekti geriausių rezultatų žaidžiant įvairius žaidimus ar užtikrinti sklandų veikimą, kuomet yra naudojama daugybė aplikacijų.

Žinoma, ZTE naujiena turės ir naujausią „Android 10“ operacinės sistemos versiją, kuri veiks su „MiFavor 10“ vartotojo sąsaja. Kaip skelbia pats gamintojas, atnaujintas šios sąsajos dizainas puikiai derės prie „Axon 10s Pro 5G“ modelio. Esminis šios sąsajos privalumas – paprastas dizainas, tačiau itin didelis funkcionalumas.

Ir nors išmanusis telefonas jau pristatytas, tačiau dar daugybė jo specifikacijų yra apgaubta paslaptimi. Tiesą pasakius toks ZTE žingsnis nėra stebėtinas, nes į tokio tipo lenktynes jungiasi jau ne vienas gamintojas, o viso to tikslas – pirmiems pristatyti flagmaną su naujausiu „Qualcomm“ lustu. „ZTE Axon 10s Pro 5G“ prekyboje turėtų pasirodyti pirmoji 2020 metų pusėje, tačiau bent jau kol kas tikslios išleidimo datos nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!