Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70930/kompiuteriuose-su-windows-10-jau-galima-atlikti-skambucius-is-savo-ismaniojo-telefono/spausdinti/

Kompiuteriuose su „Windows 10“ jau galima atlikti skambučius iš savo išmaniojo telefono

Publikuota: 2019-12-16 13:28
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ar niekada nepagalvojote, jog būtų visai šaunu paskambinti savo draugui naudojantis savo asmeniniu kompiuteriu? Žinoma, visada galima skambinti per „Skype“ ar „Viber“ programėlę, tačiau dabar tai padarysite galėsite tiesiog pasitelkę savo telefoną ir kompiuterį su „Windows 10“ operacine sistema.

Kompiuteriuose su „Windows 10“ jau galima atlikti skambučius iš savo išmaniojo telefono

Tokią galimybę „Microsoft“ testavo jau keletą mėnesių, o dabar ji tapo ir viešai prieinama. Tiesa, bent jau kol kas ji gali veikti ne visiems ir gali būti apribota tam tikroms rinkoms. Tokia galimybė šiuo metu jau veikia JAV ir jau visai netrukus turėtų veikti Europoje bei kituose žemynuose.

Norite išbandyti šitą galimybę? Viskas ką Jums reikia padaryti, tai parsisiųsti „Windows“ platformai skirtą programėlę paspaudę čia bei atsisiųsti aplikaciją „Android“ telefonams iš čia. Po sėkmingo susijungimo Jūs galėsite rašyti trumpąsias žinutes (SMS), peržiūrėti naujausias nuotraukas ir atlikti skambučius naudojantis informacija Jūsų telefone.

Kaip jau minėjome, šiuo metu kai kurios galimybės dar gali būti nepasiekiamos su Jūsų telefonu, tačiau artimiausiu metu visos funkcijos bus pasiekiamos ir mums. Mūsų manymu, tai labai patogi sinchronizacija, kuri leis bendrauti su draugais ar kolegomis neišsitraukiant telefono iš kišenės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!