Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70856/vivo-dar-nesiruosia-atostogoms-pristatytas-dar-vienas-naujas-ismanusis-telefonas/spausdinti/

„Vivo“ dar nesiruošia atostogoms: pristatytas dar vienas naujas išmanusis telefonas

Publikuota: 2019-12-09 20:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ šiemet pristatė daugybę naujų išmaniųjų telefonų, o dar vienas naujas pasirodė ir šiandien. Gamintojas, kiek anksčiau, buvo išleidęs „Vivo V17 Pro“, o rugsėjį pasirodė ir kiek paprastesnė jo versija, kuri žinoma kaip „V17 Neo“. Šiandien kompanija pristatė gerokai atnaujintą „Vivo V17“ įrenginį, kuris Jūsų dėmesį turėtų patraukti dėl savo dizaino sprendimo.

Naujasis „Vivo V17“ pasižymi 6,55 colių įstrižainės OLED ekranu su itin nedideliu kameros iškirpimu dešiniajame jo kampe bei Full HD+ raiška. Asmenukėms skirta kamera pasižymi 32 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nors šio išmaniojo telefono dizainas gerokai skiriasi nuo savo pirmtako, tačiau kai kurios specifikacijos išliko nepakitusios.

„Vivo“ dar nesiruošia atostogoms: pristatytas dar vienas naujas išmanusis telefonas

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 675“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties. „Vivo V17“ turės 4100 mAh talpos bateriją su 18W greito įkrovimo funkcija. Pranešama, jog telefone bus įdiegta „FunTOuch OS 9.2“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta „Android 9“ operacinės sistemos pagrindu.

Bene įspūdingiausia naujojo „Vivo“ produkto dalis – nugarėlėje esančios kameros. „V17“ turi keturias kameras, kurios išdėstytos specialiame iškilime, L raidės forma. Pagrindinės kameros jutiklis – 48 MP raiškos, o greta jo 8 MP itin plataus kampo, 2 MP makro jutiklis bei 2 MP raiškos gylio sensorius. Šio išmaniojo telefono kaina turėtų siekti maždaug 290 eurų, o prekyboje pasirodys jau artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!