Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70833/huawei-nova-6-se-iphone-11-kameros-dizainas-skylute-priekinei-kamerai-ekrane-ir-puiki-kaina/spausdinti/

„Huawei Nova 6 SE“ – „iPhone 11“ kameros dizainas, skylutė priekinei kamerai ekrane ir puiki kaina

Publikuota: 2019-12-07 19:29
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Huawei Nova 6 SE“ vidutiniam segmentui priskiriamas išmanusis pasižymi įspūdingu dizainu ir galingais parametrais. Priekinėje „Nova 6 SE“ dalyje sunku nepspastebėti didžiulio 6,4 colio įstrižainės FHD+ ekrano kairiajame virštutiniame kampe esančios 16 MP priekinės kameros išpjovos. Ji yra visiškai apvali ir skirta tik vienam objektyvui, kitaip nei brangesniuose modeliuose. Toks iškarpos sprendimas padėjo iki minimumo suploninti viršutinį rėmelį, deranti prie itin nedidelių šoninių rėmų.

„Huawei Nova 6 SE“ – „iPhone 11“ kameros dizainas, skylutė priekinei kamerai ekrane ir puiki kaina

Tačiau neabejotinai daugiausiai kalbų susilaukusi išmaniojo telefono dizaino dalis – „iPhone 11“ primenantis kamerų išdėstymas – 4 jutikliai, kurių pagrindinis yra 48 MP raiškos, slepiasi kvadratiniame modulyje. Greičiausiai, galima diskutuoti, ar „Huawei“ tokį dizaino sprendimą priėmė specialiai ar tiesiog nerado kito būdo išdėstyti tokią daugybę kamerų, tačiau reikia pripažinti, jog tai nėra identiška kopija – LED blykstė sumontuota žemiau minėto modulio.

Iš parametrų galima paminėti „Kirin 810“ procesorių („Nova 6“ ir „Nova 6 5G“ įmnotuotas galingesnis „Kirin 990“), 8 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties bei itin greitą 40 W įkrovimą palaikančią talpią 4200 mAh bateriją. Pirštų antspaudų jutiklis įmontuotas ne po ekranu, kaip dabar madinga, o šone – jis veikia kartu kaip įjungimo mygtukas.

Pirkėjai galės rinktis iš magiškos nakties juodos, vyšninio dangaus ir miško spalvų variantų. Kinijoje išankstiniai užsakymai priimami nuo gruodžio 18 dienos, o oficiali prekyba prasidės pirmąją Kalėdų dieną. Numatoma kaina siekia 280 eurų. Apie prekybą kituose regionuose kol kas nepranešama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!