Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70820/vivo-isleido-vos-330-euru-kainuojanti-galiuna/spausdinti/

„Vivo“ išleido vos 330 eurų kainuojantį galiūną

Publikuota: 2019-12-06 11:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ šiemet darbuojasi iš peties. Liepos mėnesį gamintojas išleido „iQOO Neo“ išmanųjį telefoną, kuris dar spalį buvo atnaujintas į „iQOO Neo 855“, o dabar buvo pristatytas ir dar naujesnis modelis. Gamintojas oficialiai išleido „iQOO Neo 855 Racing Edition“, kuris prekyboje pasirodys jau už savaitės.

Nors išmanusis telefonas bus skirtas Kinijos rinkai, tačiau į jį verta atkreipti dėmesį net ir gyvenant Europoje. Visų pirma – jau pavadinimas sufleruoja, kad tai bus itin galingas flagmanas, o antras įdomus dalykas – jo kaina. Mažiausios atminties modelis kainuos vos 330 eurų, o už tai gausime tikrai įspūdingus skaičius.

„Vivo“ išleido vos 330 eurų kainuojantį galiūną

Pradėkime nuo to, jog „iQOO Neo 855 Racing Edition“ pasižymės 6,38 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei HDR10 palaikymu. Po ekrano bus įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis, o viršutinėje ekrano dalyje rasime vandens lašo formos išpjovą, kur bus įmontuota kamera asmenukėms.

Naujausias „iQOO Neo“ modelis turės 16 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią kamerą asmenukėms, o nugarėlėje rasime tris kameras. Ganėtinai standartinę konfigūraciją sudarys 12 MP pagrindinis, 8 MP raiškos plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis. Tačiau, žinoma, įspūdingiausiai atrodo techniniai duomenys.

„iQOO Neo 855 Racing Edition“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 855+“ procesoriumi bei turės 128 GB vidinės atminties, o pirkėjai galės pasirinkti tarp dviejų operatyviosios atminties variantų – 8 GB arba 12 GB. Žvelgiant į tai kiek kainuoja šis flagmanas – skaičiai daugiau nei įspūdingi. Išmanusis telefonas taip pat turės 4500 mAh talpos bateriją su 33W greito įkrovimo funkcija.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas bent jau kol kas bus skirtas Kinijos rinkoje, tačiau net neabejojame, kad mūsų regionui pritaikytą versiją anksčiau ar vėliau bus galima įsigyti „Aliexpress“ ar „Gearbest“ internetinėse parduotuvėse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!