Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70819/isrinktos-geriausios-2019-google-play-programeles-ir-zaidimas-suzinokite-kas-tapo-nugaletojais/spausdinti/

Išrinktos geriausios 2019 „Google Play“ programėlės ir žaidimas, sužinokite kas tapo nugalėtojais

Publikuota: 2019-12-06 07:39
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kiekvienas iš mūsų savo išmaniajame telefone turi gausybę įvairiausių programėlių, kurios ne tik palengvina mūsų kasdienybę, tačiau ir padeda atsipalaiduoti ar atlikti tam tikrus darbus net ir tada, kuomet neturime galimybės pasinaudoti kompiuteriu.

2019 metai jau skaičiuoja paskutines kelias savaites, todėl natūralu, jog atėjo laikas ir išrinkti geriausius iš geriausių šiemet. „Google“ šia proga paskelbė ir populiariausias aplikacijas iš savo „Google Play“ parduotuvės, kurios suskirstytos į dvi grupes – vartotojų ir „Google Play“ redaktorių.

Geriausia 2019 metų programėlė

Išrinktos geriausios 2019 „Google Play“ programėlės ir žaidimas, sužinokite kas tapo nugalėtojais

Vartotojų išrinkta geriausia „Google Play“ programėle šiemet tapo „Video Editor – Glitch Video Effects“. Ši aplikacija skirta tiems, kurie nori patobulinti savo filmuotą medžiagą įvairiais efektais, o kaip ir sufleruoja jos pavadinimas – pagrindinis akcentas skirtas „glitch“ tipo efektams. Programėlės vartotojų reitingas siekia 4,6 žvaigždutės iš penkių, o ją įvertinę yra jau daugiau nei 62 tūkst. žmonių.

„Google Play“ redaktoriai geriausia 2019 metų programėle išrinko aplikaciją „Ablo“, kuri skirta bendravimui su žmonėmis iš viso pasaulio. Didžiausias šios programėlės privalumas – galimybė gyvai versti Jūsų susirašinėjimus ir net vaizdo skambučius. „Ablo“ vartotojų reitingas siekia 4,3 žvaigždutės, o ją įvertino jau beveik 90 tūkst. žmonių.

Geriausias 2019 metų žaidimas

Tikriausiai nebuvo sunku nuspėti tokio scenarijaus. Geriausio žaidimo rinkimuose sutapo tiek vartotojų balsai, tiek ir „Google Play“ redaktorių balsai. Abiejose grupėse absoliučiu lyderiu buvo „Call Of Duty: Mobile“, kuris ir tapo geriausiu šių metų žaidimu.

Žaidimas plačiai giriamas už tai, kad jame yra keli žaidimo režimai. „Call of Duty: Mobile“ suderino personaliniuose ir žaidimų kompiuteriuose vyraujančius režimus, tokius kaip: „Team Deathmatch“, „Search & Destroy“, „Domination“, „Frontline“ su šiuolaikiškesne „Battle Royale“, siūlančia daugiau pasirinkimo galimybių nei bet kuris kitas nemokamas šaudymo žaidimas. Taip pat šaudyklė išsiskiria neįtikėtinai gera grafika ir plačiomis galimybėmis žaisti tinkle su kitais žaidėjais.

Vos prieš kelis mėnesius išleistas žaidimas jau yra įdiegtas į daugiau nei 50 mln. išmaniųjų įrenginių, o bendras vartotojų reitingas siekia 4,5 žvaigždutės. Dar įspūdingiau atrodo įvertinimų gausa – šiai dienai „Call of Duty: Mobile“ yra įvertintas beveik 6 mln. vartotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!