Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70806/p-escabaro-brolis-pristato-escobar-fold-1-sulenkiama-telefona/spausdinti/

P. Escabaro brolis pristato „Escobar Fold 1“ sulenkiamą telefoną

Publikuota: 2019-12-05 13:25
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tikriausiai pristatinėti Pablo Escobaro nereikia niekam. Tačiau ar teko girdėti apie jo brolį Roberto? Jeigu ne, tai dabar puiki proga, nes šis asmuo, kartu su kompanija „Escobar Inc“, atrado galimybę atsidurti ir technologijų naujienų portaluose.

„Escobar Inc“ dažnai išleidžia pačių įvairiausių produktų, tačiau dabartinis produktas nustebins daugumą. Kompanija išleisto sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Escobar Fold 1“. Šiuo atveju yra įdomūs bent keli dalykai. Pirmasis – šis įrenginys kainuos tik 350 JAV dolerių. Antrasis – jis yra sukurtas naudojant „Royole FlexPai“, tačiau patobulintas jo dizainas, naudojant auksinius elementus.

P. Escabaro brolis pristato „Escobar Fold 1“ sulenkiamą telefoną

Trečiasis dalykas, kuris atrodo labai įdomiai – „FlexPai“ kainuoja 1300 JAV dolerių, kas yra gerokai daugiau nei „Escobar Inc“ perdaryto varianto kaina. R.Escobaras nepraleido progos paaiškinti kodėl jo išleistas sulenkiamas telefonas yra toks pigus ir pareiškė ganėtinai sparnuotų frazių.

„Aš daugeliui žmonių pasakiau, jog ketinu nugalėti „Apple“ ir aš tai apdarysiu. Aš sugebėjau pasiūlyti pirkėjams telefoną, kuris susilenkia vos už 349 JAV dolerio. Tai telefonas, kuris parduotuvėse kainuoja tūkstančius dolerių ir yra gaminamas „Samsung“ bei kitų. Nugalėti „Apple“ – tai yra mano tikslas ir aš tai padarysiu savo būdu“, – teigė R.Escobaras kalbėdamas su „Digital Trends“.

Ir tai dar nėra viskas! Garsiojo P.Escobaro brolis pareiškė, kad „Apple“ pardavinėja nieko vertus telefonus ir už tai jis ketina paduoti vieną didžiausių JAV kompanijų į teismą.

„Sausio 6 dieną ketiname priduoti kolektyvinį ieškinį, kurio vertė 30 mlrd. JAV dolerių, teismui. Mes norime, kad „Apple“ grąžintų žmonėms dali savo neteisėtai įgyto pelno. Aš ketinu tuo pasirūpinti. Išleidau beveik milijoną dolerių advokatams, kad pradėčiau šį procesą“, – kalbėjo R.Escobaras.

Grįžtant prie paties „Escobar Fold 1“, tai primename, jog jis veikia su „Qualcomm Snapdragon 855“ procesoriumi, o jo ekrano dydis siekia 7,8 colių. Telefonas taip pat turi 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!