Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70786/xiaomi-nebekurs-telefonu-su-milziniskais-ekranais-ir-talpiomis-baterijomis-nutraukiama-mi-max-serija/spausdinti/

„Xiaomi“ nebekurs telefonų su milžiniškais ekranais ir talpiomis baterijomis, nutraukiama „Mi Max“ serija

Publikuota: 2019-12-04 07:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ vadovų žodžiai ne visada atspindi realią situaciją, tačiau panašu, jog tai jau yra faktas. Gamintojas nebeturi jokių planų tęsti „Mi Max“ serijos, kuri kadaise buvo labai populiari. Žinoma, dar prieš kelis mėnesius tas pats buvo sakoma ir apie „Mi Note“, tačiau visai neseniai buvo pristatytas „Xiaomi Mi Note 10“.

„Xiaomi“ nebekurs telefonų su milžiniškais ekranais ir talpiomis baterijomis, nutraukiama „Mi Max“ serija

Deja, tačiau panašu, jog „Xiaomi Mi Max“ išmaniųjų telefonų daugiau nebeišvysime. Tokį šios serijos likimą tikėtina, jog nulėmė rinkos tendencijos, kurios rodo, kad dideli telefonai praranda savo populiarumą. Rinkoje jau pasirodė keletas sulenkiamų išmaniųjų telefonų, kurie turi ir mažą ir labai didelį ekraną, todėl tokie milžinai kaip „Mi Max 3“, kuris turi 6,9 colių įstrižainės ekraną, tampa vis mažiau patrauklūs.

Verta paminėti ir tai, jog šis Kinijos gamintojas ir iš esmės keičia savo požiūrį į kuriamus produktus. „Xiaomi“ pastaruoju metu yra ganėtinai stipriai susitelkę į naujų technologijų kūrimą bei aukštos klasės įrenginius. Tai puikiai iliustruoja ir tokių telefonų kaip „Mi Mix Alpha“ ar penkias kameras turinčio „Mi Note 10“ išleidimas.

Primename, jog „Xiaomi“ yra išleidęs tris „Mi Max“ serijos išmaniuosius telefonus, o naujausias jų, „Mi Max 3“ modelis pasirodė dar praėjusiais metais. Visi šios serijos išmanieji pasižymėjo 6,9 colių įstrižainės ekranais ir milžiniškos talpos baterijomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!