Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70742/samsung-galaxy-s8-s8-ir-galaxy-note-8-savininkams-liudna-zinia/spausdinti/

„Samsung Galaxy S8/S8+“ ir „Galaxy Note 8“ savininkams – liūdna žinia

Publikuota: 2019-12-01 11:10
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Samsung“ jau kuris laikas vienai šaliai po kitos patvirtindavo „Android 10“ atnaujinimo savo įrenginiams informaciją. Izraelis, Kinija ir Indija pateko tarp tų laimingųjų. Deja, ne visa patvirtinta informacija apie minėtąjį atnaujinimą yra maloni – patvirtinta, kad „Samsung Galaxy S8/S8+“ ir „Galaxy Note 8“ telefonai nesulauks „Android 10“, kaip ir visi kiti 2017 metų Pietų Korėjos milžinės modeliai.

„Samsung Galaxy S8/S8+“ ir „Galaxy Note 8“ savininkams – liūdna žinia

Pristatyti dar 2017 kovą, „Samsung Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“ iš dėžutės atkeliavo su įdiegta „Android 7“ versija. Su kiek vėliau, rugpjūtį, debiutavusiu „Note8“ pasikartojo ta pati istorija. „Samsung“ buvo žadėjusi jiems suteikti du „Android“ versijos atnaujinimus, o kadangi minėti įrenginiai gavo „Android 9“, gamintojas duotą pažadą įvykdė.

„Samsung“ „Android 10“ atnaujinimo programa apima daugiau negu 40 skirtingų įrenginių ir prasidės kitų metų pradžioje. Kaip ir pernai, manoma, jog pirmieji naujos programinės įrangos sulauks kompanijos flagmanai, o po jų seks vidutinės klasės prietaisai.

Kitąmet debiutuoti turintys „Galaxy S11“ serijos išmanieji bei kiti ganduose minimi telefonai, tokie kaip „Galaxy S10 Lite“, „Galaxy Note 10 Lite“, „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“, vartotojus turėtų pasiekti jau su iš anksto įdiegta „Android 10“ operacine sistema.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!