Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70736/lg-ieskojo-ikvepimo-samsung-sprendimuose-pristatyta-stilinga-lg-ux-9-0-vartotojo-sasaja/spausdinti/

LG ieškojo įkvėpimo „Samsung“ sprendimuose, pristatyta stilinga „LG UX 9.0“ vartotojo sąsaja

Publikuota: 2019-11-30 13:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos kompanija LG pristatė naują vartotojo sąsają „LG UX 9.0“, kurią naudos savo išmaniuose telefonuose. Naujoji sąsaja pasižymi paprastumu bei atrodo gerokai solidžiau nei anksčiau. Prieš žvelgiant į gamintojo pristatytą naujovę, sunku nepastebėti, jog ji labai panašu į „Samsung“ kuriamą ir plėtojamą „One UI“.

LG ieškojo įkvėpimo „Samsung“ sprendimuose, pristatyta stilinga „LG UX 9.0“ vartotojo sąsaja

Kaip skelbia LG, naujoji programinė įranga yra puikiai optimizuota „LG G8X ThinQ“ išmaniajam telefonui. Pastarasis telefonas yra pirmasis gamintojo įrenginys, kuris turi antrojo ekrano aksesuarą, o jį prijungus galima naudoti kaip sulenkiamą telefoną.

Naujoji „LG UX 9.0“ turės tokias naujienas kaip tamsusis dizainas bei daugybę atnaujintų galimybių. Atnaujinimo sulaukė muzikos aplikacija, kurios dizainas buvo pakeistas iš esmės. Gamintojas taip pat patobulino telefono rinkimo ekraną, albumų aplikaciją, žinučių programėlę ir, žinoma, atliko didžiulį darbą tobulindami „LG UX 9.0“ dizainą.

Nors dauguma pakeitimų yra labai šabloniški ir standartiniai tam, link ko juda dauguma išmaniųjų telefonų gamintojai, tačiau nepaisant to – panašumas į „Samsung“ vartotojo sąsają yra daugiau nei akivaizdus. Ir nors plagijavimu šioje vietoje apkaltinti būtų itin sunku, tačiau iš tokios kompanijos kaip LG norėtųsi matyti labiau savito dizaino sprendimų.

Kol kas dar nėra žinoma kada LG pradės siųsti atnaujinimus su šia vartotojo sąsaja, tačiau tikėtina, jog tai turėtų įvykti dar šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!