Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70723/apple-nusprende-kitu-metu-iphone-telefonuose-naudoti-tik-samsung-pagamintus-ekranus/spausdinti/

„Apple“ nusprendė kitų metų „iPhone“ telefonuose naudoti tik „Samsung“ pagamintus ekranus

Publikuota: 2019-11-29 11:06
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nors iki naujų metų dar liko mėnuo, visi jau kalba apie 2020-ųjų „iPhone“ modelius. Per paskutiniąsias dienas pasirodė daug gandų aptarinėjančių naujuosius obuolius, o pati „Apple“ kompanija atskleidė jog iš ateinančių metų tikisi daug – per rekordiškai trumpą laiką parduoti per 100 milijonų naujų „iPhone“ modelių. Jei esate „Apple“ produkcijos gerbėjas, jus turėtų pradžiuginti žinia, jog kompanija pagaliau pasiekė susitarimą su „Samsung“ koncernu, kuris tieks „Y-OCTA“ OLED ekranus naujiesiems „iPhone“ modeliams. Pranešama, jog „Samsung“ gamins 5,4 colių ekranus „iPhone 12 Pro“ ir 6,7 colių ekranus „iPhone 12 Pro Max“ modeliams.

„Apple“ nusprendė kitų metų „iPhone“ telefonuose naudoti tik „Samsung“ pagamintus ekranus

„Y-OCTA“ technologija tiesiogiai fiksuoja lietimus, todėl nebereikės montuoti papildomo, lietimams jautraus sluoksnio. Dėl šios savybes, ekranai bus plonesni ir pigesni. Anksčiau sklandė gandai, jog „Apple“ bandys įdiegti šią technologiją jau 2019-aisiais, tačiau akivaizdu, jog to padaryti nepavyko. Kaip bebūtų, ateinantys metai, kuomet visi naujieji „iPhone“ flagmanai turės OLED ekranus, yra puiki galimybė įgyvendinti šią idėją ir panaudoti „Samsung“ siūlomą technologiją. Būtent ši kompanija yra vienintelė pasaulyje, galinti gaminti tokio tipo ekranus tokiais mastais, kurių reikalauja „Apple“ produkcija.

Be jau aptartų „iPhone 12 Pro“ modelių, kitais metais „Apple“ išleis dar du naujus telefonus. Tai turėtų būti ilgai lauktas „iPhone SE 2“ su 4,7 colių LCD ekranu bei „iPhone 12“ su 6,1 colio OLED ekranu. Priešingai nei „Pro“ modeliams, „iPhone 12“ ekranus gamins tiek „Samsung“, tiek ir „LG“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!