Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70671/realme-zada-ispudinga-telefona-anonsuojamas-naujasis-realme-x50-5g-flagmanas/spausdinti/

„Realme“ žada įspūdingą telefoną, anonsuojamas naujasis „Realme X50 5G“ flagmanas

Publikuota: 2019-11-26 11:21
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Per labai trumpą laiką išpopuliarėjusi Kinijos kompanija „Realme“ išpopuliarėjo taip, jog pretenduoja atsidurti tarp populiariausių gamintojų. Visai neseniai buvo pristatytas itin galingas, tačiau gerokai pigesnis nei dauguma kitų flagmanų, „Realme X2 Pro“ modelis. Tačiau kompanija neketina sustoti ir jau visai netrukus ketina išleisti dar vieną itin galingą telefoną – „Realme X50 5G“.

„Realme“ žada įspūdingą telefoną, anonsuojamas naujasis „Realme X50 5G“ flagmanas

Apie šį išmanųjį telefoną informacija pasirodė Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“, o apie tai paskelbė patys „Realme“ atstovai. Išplatintoje nuotraukoje matyti, kad naujasis „Realme X50 5G“ turės ekrano iškirpimą, kuriame turėtų būti įmontuota dviguba asmenukių kamera. Sprendimas primena tai ką matėme „Samsung Galaxy S10+“ modelyje, tačiau kameros įmontuotos ne dešinėje, o kairėje ekrano pusėje.

Nors kol kas šio išmaniojo telefono specifikacijos nėra žinomos, tačiau akivaizdu tai, kad jis palaikys 5G ryšio technologiją. Kompanijos atstovai taip pat paaiškino ir šio modelio pavadinimo reikšmę. „X“ yra telefonų serijos žymuo, o 5 simbolizuoja naująją ryšio technologiją. Bene įdomiausia yra 0 reikšmė šiame pavadinime, kuri reiškia naują pradžią. Tikėtina, jog šiuo atveju taip pabrėžiamas 5G ryšio technologijos naudojimas.

„Realme“ artimiausiu metu ketina paskelbti ir daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną. Kol kas dar nėra žinoma kada jis turėtų pasirodyti, tačiau tikėtina, kad tai gali įvykti šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!