Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70656/turite-iphone-11-ar-iphone-11-pro-pro-max-apple-nuo-siol-jums-siulo-labai-naudinga-aksesuara/spausdinti/

Turite „iPhone 11“ ar „iPhone 11 Pro/Pro Max“? „Apple“ nuo šiol jums siūlo labai naudingą aksesuarą

Publikuota: 2019-11-25 10:37
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Apple“ ką tik išleido „Smart Battery Case“ dėklus naujausiems savo išmaniesiems – „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“.

Kaip leidžia spėti pavadinimas, dėkliukai turi integruotą bateriją, nuolat kraunančią „iPhone“ telefoną tol, kol pasibaigia energijos atsargos. Vos tik tai atsitinka, išmanusis pradeda naudoti nuosavą akumuliatorių. Kompanijos teigimu, šis priedas prailgina įrenginio baterijos gyvavimo laiką net 50 %, o žinant, kokie ištvermingi yra šios kartos iPhonai, tai yra labai puikios žinios. Dėklo baterijos įkrovos lygį matysite tam skirtoje vartotojo sąsajos skiltyje.

Tai yra jau trečios „Smart Battery Case“ – pirmasis buvo skirtas „iPhone 6S“, o vėliau nežymiai adaptuotas „iPhone 7“, panašus likimas laukė „iPhone X“ bei „XS/XS Max“.

Turite „iPhone 11“ ar „iPhone 11 Pro/Pro Max“? „Apple“ nuo šiol jums siūlo labai naudingą aksesuarą

Nepaisant kone identiško dizaino, šis modelis nuo pirmtakų skiriasi dešiniajame šone įmontuotu mygtuku, skirtu įjungti kameros aplikaciją bei užfiksuoti nuotrauką. Kameros programėlė, nuspaudus šį klavišą, paleidžiama net ir esant užrakintam ekranui, o jau esant aplikacijoje – trumpas paspaudimas įamžina nuotrauka, o ilgesnis – užfiksuoja „Quick Time“ video. Turime sutikti, jog tai iš tiesų naudinga smulkmena, kurią vartotojai prieš kurį laiką tikėjosi išvysti įmontuotą jau pačiuose telefonusoe.

Kaip ir praėjusių metų modelis, trečios kartos baterijos dėklas palaiko belaidį įkrovimą, tad vartotojas tiek priedą, tiek telefoną gali krauti belaidžio įkrovimo stotele. Dėkliuko baterija taip pat gali būti papildyta greituoju įkrovikliu, skirtu sparčiai įkrauti naujesnius „iPhone“ išmaniuosius.

Naujuosius dėklus bus galima įsigyti baltos, juodos ir rožinio smėlio spalvų („iPhone 11 Pro/ Pro Max“ atveju) ir baltos arba juodos („iPhone 11“ atveju). Deja, šių aksesuarų kainos bus prieinamos ne kiekvienam nepriklausomai nuo telefono modelio, dėklo kaina Europoje sieks net 149 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!