Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70652/google-asistentas-jau-gali-uz-jus-uzsakyti-kino-bilietus/spausdinti/

„Google“ asistentas jau gali už jus užsakyti kino bilietus

Publikuota: 2019-11-24 13:41
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Google Duplex“, dirbtiniu intelektu paremtas virtualus asistentas, kurį kompanija pristatė prieš metus kūrėjams skirtoje „Google I/O“ konferencijoje, gali pasigirti nauja funkcija. Paslauga suras ir užsakys kino bilietus internetu be jūsų aktyvaus įsikišimo.

„Google“ asistentas jau gali už jus užsakyti kino bilietus

Taigi, vartotojams daugiau nebereikės registruotis kino teatrų internetinėse svetainėse ir pildyti ilgų asmens duomenų formų. Pakaks anglų kalba pasakyti, kokį filmą norite pažiūrėti ir kokiame mieste (arba nurodyti ieškoti kuo arčiau dabartinės jūsų lokacijos) arba tuos pačius duomenis įvesti „Google“ paieškos lange, jei nemėgstate kalbėti su telefonu.

Asistentas atliks paiešką ir jums tereikės pasirinkti, kurioje kino salės vietoje norite sėdėti, bei sumokėti už bilietus. Viskas. Jūsų asmeninius duomenis „Google Duplex“ ras „Chrome“ naršyklės automatinio pildymo formoje.

Deja, ši paslauga kol kas neprieinama Lietuvos gyventojams. Šiuo metu palaikoma 70 kino teatrų ir jų bilietų pardavimo agentų, kurie veikia JAV arba Didžiosios Britanijos rinkoje.

Primename, kad „Google Duplex“ prieš metus debiutavo Jungtinėse Valstijose, iki šiol veikia tik „Google Pixel“ telefonuose, ir suteikė galimybę paskambinti į kirpyklą ar restoraną ir žmogiškai skambančiu balsu už vartotoją rezervuoti laiką apsilankymui. Trumpą video demonstraciją pridedame žemiau. Net ir praėjus nemažai laiko nuo paslaugos debiuto ji vis dar atrodo labai įspūdingai ir futuristiškai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!