Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70619/samsung-pristate-kiek-patobulinta-sulenkiama-telefona-oficialiai-pristatytas-samsung-w20-5g/spausdinti/

„Samsung“ pristatė kiek patobulintą sulenkiamą telefoną – oficialiai pristatytas „Samsung W20 5G“

Publikuota: 2019-11-21 17:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pagaliau pristatė naująjį „W20 5G“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Nors iš pradžių buvo galvojama, jog tai bus tas pats „Galaxy Fold“ modelis, tačiau dabar tapo aišku, kad tai ne tas pats flagmanas. Nors dauguma specifikacijų yra vienodos arba labai panašios.

Kaip ir „Galaxy Fold“, taip ir „Samsung W20“ turi du ekranus – nedidelį ekraną kuomet įrenginys sulenktas ir, žinoma, gerokai didesnis ekranas kuomet telefonas yra pilnai atlenktas. Didysis ekranas pasižymi 7,3 colių įstrižaine su 1536 x 2152 taškų raiška bei HDR10+ palaikymu, o mažasis – 4,6 colių įstrižainės su HD+ raiška.

„Samsung“ pristatė kiek patobulintą sulenkiamą telefoną – oficialiai pristatytas „Samsung W20 5G“

Naujasis „Samsung W20 5G“ turi net šešias kameras. Trys iš jų yra įmontuotos nugarėlėje, viena 10 MP raiškos kamera randama virš antrojo ekrano bei dviguba kamera virš sulenkiamo ekrano. Nugarėlėje esančias kameras sudaro 6 MP raiškos itin plataus kampo, 12 MP plataus kampo bei 12 MP teleobjektyvo jutikliai. Dvigubą kamerą sudaro 10 MP pagrindinis bei 8 MP RGB gylio sensorius.

Šio sulenkiamo išmaniojo telefono šoninėje briaunoje įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis, įjungimo/Bixby mygtukas ir, žinoma, garso reguliavimo mygtukai. Išmaniojo telefono veikimą palaiko 4235 mAh talpos baterija su 15 W greito įkrovimo funkcija. „Samsung W20 5G“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ procesoriumi bei, kaip tikriausiai jau supratote, palaiko 5G ryšio technologiją.

Kol kas nėra žinoma kada tiksliai šis išmanusis pasirodys prekyboje, tačiau bent jau dabar jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Įdomu ir tai, jog šis modelis turės tik vieną atminties konfigūraciją – 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!