Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70618/2016-metais-isleisti-oneplus-telefonai-gavo-paskutinius-android-atnaujinimus/spausdinti/

2016 metais išleisti „OnePlus“ telefonai gavo paskutinius „Android“ atnaujinimus

Publikuota: 2019-11-21 07:33
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų palaikymas yra ganėtinai opi problema, ypatingai jeigu kalbame apie „Android“ įrenginius. Kuomet kalbame apie šių telefonų operacinės sistemos atnaujinimus, tai trys metai yra labai ilgas periodas, o tuo gali pasigirti tik nedaugelis. Visai neseniai savo paskutinio atnaujinimo sulaukė ir „OnePlus 3“ bei „OnePlus 3T“ išmanieji.

2016 metais išleisti „OnePlus“ telefonai gavo paskutinius „Android“ atnaujinimus

Abu telefonai buvo išleisti dar 2016 metais, o „OnePlus“ abu juos atnaujinti iki „Android 9“ operacinės sistemos versijos. Dabar paaiškėjo, jog visai neseniai išleistas saugumo atnaujinimas šiems įrenginiams – paskutinis. Abu išmanieji šiuo metu yra atnaujinami su 2019 spalio mėnesio saugumo naujiniu.

Ir nors tai yra paskutinis pačio gamintojo išleistas atnaujinimas, tačiau tai nereiškia, jog šių telefonų savininkai negalės naudoti trečių šalių sukurtų sistemų. „OnePlus 3“ ir „3T“ modeliai gali veikti su tokiomis alternatyvomis kaip „Lineage OS“ ar „Nitroget OS“, o šios operacinės sistemos netrukus turėtų veikti ir su „Android 10“ versija. Įdomu ir tai, jog pats gamintojas šių metų pradžioje paskelbė, kad ketina palaikyti trečių šalių iniciatyvas kurti įvairias platformas „OnePlus“ telefonams bei aktyviai jas reklamuoti.

Kaip bebūtų, „OnePlus 3“ ir „OnePlus 3T“ oficialius atnaujinimus iš gamintojo gavo net 3 metus, o tai tarp „Android“ išmaniųjų telefonų yra labai ilgas laikotarpis. „OnePlus“ būtų galima laikyti vienu iš favoritų, kuomet šneka pasisuka apie sisteminius atnaujinimus. Pavyzdžiui, visi šiemet išleisti kompanijos telefonai jau veikia su „Android 10“ operacinės sistemos versija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!