Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70557/kitamet-dauguma-xiaomi-telefonu-tures-5g-rysio-palaikyma-kompanijos-vadovas-paskelbe-labai-aiskia-salyga/spausdinti/

Kitąmet dauguma „Xiaomi“ telefonų turės 5G ryšio palaikymą, kompanijos vadovas paskelbė labai aiškią sąlygą

Publikuota: 2019-11-17 18:52
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ gerbėjai turėtų suklusti. Kinijoje vykusios „Mobile Glboal Partner“ konferencijos metu, įmonės prezidentas Lei Jun paskelbė, jog visi gamintojo telefonai, kurių kaina bus nuo 285 JAV dolerių, palaikys 5G ryšio technologiją. Tai reiškia, kad kitąmet turėsime galimybę įsigyti telefoną su naujausio ryšio palaikymo galimybe už mažiau nei 300 JAV dolerių.

Kitąmet dauguma „Xiaomi“ telefonų turės 5G ryšio palaikymą, kompanijos vadovas paskelbė labai aiškią sąlygą

Kiek anksčiau, tas pats L.Jun teigė, jog „Xiaomi“ nuo 2020 metų pradžios sieks koncentruotis į 5G išmaniųjų telefonų plėtojimą ir gamybą. Tiesa, niekam ne paslaptis, kad gamintojas dar šiemet pristatė keletą 5G technologiją palaikančius telefonus.

Gamintojas iš pradžių pristatė „Xiaomi Mi Mix 3“ 5G versiją, o visai neseniai buvo pristatytas ir „Mi 9 Pro 5G“ modelis. Taip pat jau yra žinomas ir vienas kitais metais pasirodantis išmanusis telefonas su naujosios technologijos modemais. Internete jau kuris laikas sklinda informacija apie „Redmi K30“, kuris turėtų tapti pirmuoju telefonu su „MediaTek“ sukurtu 5G procesoriumi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!