Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70543/emui-10-atnaujinimas-atkeliauja-i-europinius-huawei-p30-p30-pro/spausdinti/

„EMUI 10“ atnaujinimas atkeliauja į europinius „Huawei P30 / P30 Pro“

Publikuota: 2019-11-15 14:23
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Žilvinas Degutis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų rinka nuosekliai vystosi, dabar esame technologinio sulėtėjimo etape, kur programinis atnaujinimas gyvybingai būtinas. Gamintojai naudoja senų modelių operacinės sistemos atnaujinimo ir saugumo palaikymo rinkodaros strategiją, kuri yra vertinama vartotojų ir teigiamai atsiliepia ateities pardavimams. „Huawei“ yra gana nuosekli ir stengiasi reguliariai atnaujinti savo įrenginius, ypač savo flagmanus. Po beta versijų rugsėjo mėnesį Kinijoje bendrovė pagaliau išleido „EMUI 10“ sistemos atnaujinimą „Huawei P30 / P30 Pro“ Europos vartotojams.

„EMUI 10“ atnaujinimas atkeliauja į europinius „Huawei P30 / P30 Pro“

Atnaujinimo dydis yra apie 4,47 GB, o versijos numeris yra EMUI10.0.0.168. Tai yra OTA (angl. over-the-air) atnaujinimas, tačiau jo ieškoti reikės ne sistemos nustatymuose, kaip įprasta, o tam dedikuotoje „Huawei“ programėlėje „HiCare“. Iš serverių atnaujinimas skleidžiamas partijomis, tad jei šiuo metu prietaisas dar neaptinka jo, būkite kantrūs ir pamėginkite kitą dieną 3 savaičių bėgyje. Tiesiogiai sistemos nustatymuose atnaujinimas bus pasiekiamas kitų metų pradžioje.

Remiantis „Android 10“ sistemos plėtra, „EMUI 10“ pridėjo „Diablo“ režimą, spalvingai atnaujino AOD (angl. Always On Display) režimą bei žurnalų užrakto ekraną, pristatomos 6 naujos stiliaus spalvos, tobulumo beieškant atnaujintos programėlių piktogramos, atnaujinta kameros sąsaja, pridėtas tamsusis telefono režimas, patobulintas operacinės sistemos sklandus valdymas ir t. t. Taip pat „Huawei“ teigia, kad „EMUI 10“ naikina barjerus tarp „Windows“ ir „Android“. Kompiuterio klaviatūra ir pelė tampa mobiliųjų telefonų išoriniais prietaisais. Su nekantrumu išbandysime naujoves, o taip pat lauksime ir Jūsų įspūdžių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!