Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70521/sharp-pristate-galinga-vidutines-klases-telefona-flagmanu-naudotas-procesorius-ir-zema-kaina/spausdinti/

„Sharp“ pristatė galingą vidutinės klasės telefoną – flagmanų naudotas procesorius ir žema kaina

Publikuota: 2019-11-13 20:41
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Japonijos kompanija „Sharp“ nėra pats populiariausias išmaniųjų telefonų gamintojas, tačiau jų kuriami telefonai vis tiek suranda savo pirkėjus. Gamintojas visai neseniai pristatė dar vieną „Aquos“ serijos įrenginį, kuris bus žinomas kaip „Sharp Aquos V“.

„Sharp“ pristatė galingą vidutinės klasės telefoną – flagmanų naudotas procesorius ir žema kaina

Naujasis „Sharp“ išmanusis pasižymi 5,93 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiškos ekranu. Kaip galima matyti iš nuotraukų, šis įrenginys turi ganėtinai didelius ekrano rėmelius tiek viršutinėje, tiek ir apatinėje ekrano dalyje. Priekinėje dalyje taip pat rasime ir 8 MP raiškos jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą.

„Sharp Aquos V“ galėtų būti priskiriamas vidutinės klasės įrenginiams. Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 835“ procesoriumi, kuris prieš keletą metų buvo naudojamas visuose flagmanuose. Kartu su šiuo lustu Jūs gausite ir 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti atminties kortele.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudaro du 13 MP raiškos vaizdo jutikliai. Vienas iš jų turės ir optinį stabilizavimą bei galės filmuoti 4K raiška. Kiek žemiau po kameromis – LED blykstė ir pirštų antspaudų jutiklis. „Sharp Aquos V“ veikimu rūpinsis 3090 mAh talpos baterija, o telefone bus įdiegta „Android 9.0“ operacinės sistemos versija.

Pranešama, jog naujasis „Sharp“ produktas kainuos maždaug 210 eurų. Bent jau kol kas nėra skelbiama kokiose rinkose šis įrenginys bus prieinamas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!