Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70485/turite-naujesni-iphone-butinai-isidiekite-ios-13-2-2-istaisyta-nemaloni-klaida/spausdinti/

Turite naujesnį „iPhone“? Būtinai įsidiekite „iOS“ 13.2.2: ištaisyta nemaloni klaida

Publikuota: 2019-11-12 10:44
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Prieš kelias dienas „Apple“ išleido „iPhone“ ir „iPod Touch“ skirtą „iOS“ 13.2.2 atnaujinimą. Tai yra naujausia „iOS 13“ operacinės sistemos, kurios startas prieš mėnesį nebuvo sėkmingas ir nuolat linksniuotas dėl įvairių klaidų, versija.

Atnaujinimas užimas maždaug 100 MB ir vienas mažesnių, tačiau turėtų ištaisyti labai didelę naujausios „iOS“ versijos spragą. Dauguma naudotojų mobiliųjų „Apple“ įrengnių naudotojų skundėsi, jog įsidiegus 13.2 versiją aplikacijos fone dažnai uždaromos, vos tik perėjus į kitą programą ar grįžus į darbalaukį – būtent šią problemą ir turėtų išspręsti „iOS“ 13.2.2.

Turite naujesnį „iPhone“? Būtinai įsidiekite „iOS“ 13.2.2: ištaisyta nemaloni klaida

Atnaujinimas taip pat turėtų ištaisyti mobiliojo ryšio signalo ir mobiliojo interneto problemas, kuriomis skundėsi nemaža naudotojų dalis.

Vis dėlto „iOS“ 13.2.2 neištaisys absoliučiai visų operacinės sistemos spragų, apie kurias yra informuota „Apple“. Kompanija kai kurioms jų vis dar ieško sprendimo, o kitų pataisymų efektyvumą dar tik testuoja „iOS“ beta versijose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!