Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70464/sulenkiamas-huawei-telefonas-reikalaus-specialios-prieziuros/spausdinti/

Sulenkiamas „Huawei“ telefonas reikalaus specialios priežiūros

Publikuota: 2019-11-11 07:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Sulenkiami išmanieji telefonai po truputį žengia į rinką, tačiau didžiausiems gamintojams tai tapo tikru iššūkiu. „Samsung“ buvo priversti atidėti „Galaxy Fold“ išleidimą, o „Huawei“ savo variantą pristatė dar metų pradžioje, tačiau pats flagmanas prekyboje pasirodys nuo lapkričio 15 dienos.

Sulenkiamas „Huawei“ telefonas reikalaus specialios priežiūros

Nors dauguma įsitikinę, jog tokio tipo sulenkiami išmanieji telefonai neturi ateities, tačiau gamintojai vis tiek neatsisako planų plėtoti tokio tipo įrenginius. Tikriausiai visi žinote, kad dauguma sulenkiamų telefonų kainuoja išties daug, o „Huawei Mate X“ yra pats brangiausias iš jų. Jo kaina prasideda nuo 2430 JAV dolerių, tačiau tai tikrai negarantuos Jums lengvo gyvenimo.

Sunku nesutikti, jog naujasis „Huawei“ flagmanas ir itin inovatyvus išmanusis telefonas atrodo tikrai įspūdingai, tačiau jis pareikalaus ir išskirtinės priežiūros. Kaip skelbiama oficialiame gamintojo puslapyje, šis telefonas negali būti lankstomas prie žemesnės nei -5 laipsnių temperatūros. Tai tikrai neprideda papildomo saugumo jausmo ir dar kartą įrodo, jog tokie sprendimai, bent jau kol kas, yra itin trapūs.

Negana to, gamintojas rekomenduoja vengti „Mate X“ modelio sąlyčio su vandeniu ar kontakto su dulkėmis, nes tai gali pakenkti vyriams, kurie atsakingi už ekrano lankstymąsi. „Huawei“ taip pat prašo vengti bet kokių galimų kritimų ar laikymo tarp aštrių daiktų, kurie vienaip ar kitaip gali pakenkti įrenginiui. Dar įdomiau skamba kompanijos prašymas nenaudoti jokių papildomų ekrano apsaugų.

Tiesa, išmaniojo telefono ekranas yra padengtas ir specialiu apsauginiu sluoksniu, kurio „Huawei“ taip pat rekomenduoja nepašalinti ar nekeisti patiems. Teigiama, jog atsiradus poreikiui jį pakeisti – reikėtų susisiekti su „Huawei“ klientų aptarnavimo tarnyba.

Nors tai neprideda papildomo pasitikėjimo tiems, kurie ketina įsigyti naująjį „Huawei Mate X“, tačiau tai rodo ir gamintojo rūpestį dėl savo vartotojų. Šiuo atveju reikėtų prisiminti dėl ko buvo atidėtas „Samsung Galaxy Fold“ išleidimas, kuomet gamintojas nepateikė jokių panašių rekomendacijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!