Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70421/redmi-note-8t-tas-pats-redmi-note-8-taciau-su-nfc/spausdinti/

„Redmi Note 8T“: tas pats „Redmi Note 8“, tačiau su NFC

Publikuota: 2019-11-07 09:10
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„Xiaomi“ pasižymi ypatingu talentu sparčiai plėsti asortimentą savo išmaniųjų telefonų, o kai kurie iš jų itin išpopuliarėjo. Tarp pastarųjų galima rasti ne vieną „Redmi Note“ serijos atstovą, o dabar jų šeimoje pasirodė dar vienas modelis – šiandien įvyko „Redmi Note 8T“ premjera.

„Redmi Note 8T“: tas pats „Redmi Note 8“, tačiau su NFC

Tiesą sakant, tai yra gerai žinomas „Redmi Note 8“, kuris debiutavo Kinijoje rugpjūčio pabaigoje, tačiau su viena kai kam svarbia naujove – NFC moduliu. Spalvų paletėje buvo padaryti nedideli pataisymai. „Redmi Note 8T“ ateina į pasaulinę rinką pasidabinęs trimis spalvomis: pilka, mėlyna ir balta.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,3 colio IPS ekranu su FullHD+ skiriamąja geba, kuris užima 90 % priekinio skydelio. Ant „smakro“ vis dar tebėra įmonės prekės ženklas, kuris atrodo nepatraukliai.

Viduje darbuojasi „Snapdragon 665“ ir 4/6 GB RAM derinys. „Redmi Note 8T“ arsenale yra 64/128 GB talpos atminties modulis, 4000 mAh baterija, 13 megapikselių „asmenukių kamera ir 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP jutikliai, išdėstyti eilute galinėje telefono pusėje. Priekyje ir gale korpusas padengtas stiklu. Pirkėjai taip pat gaus pirštų atspaudų skaitytuvą, C tipo USB jungtį ir 18 W greito įkrovimo technologiją.

Jei Kinijoje gamintojas paprašė 140 USD už „Redmi Note 8“ su 4/64 GB atminties, tai Europos vartotojams siūloma sumokėti 199 eurus už prabangą turėti NFC modulį. Modifikacija su 4/128 GB talpa mūsų žemyne kainuos 229 eurus. Išmaniųjų telefonų pardavimo pradžia keliose Europos šalyse numatyta lapkričio 8 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!