Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70335/iphone-telefonu-savininkai-susiduria-su-krovimo-problemomis/spausdinti/

„iPhone“ telefonų savininkai susiduria su krovimo problemomis

Publikuota: 2019-10-30 18:47
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Beniušis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ilgą laiką „Apple“ išmanieji telefonai buvo perkami dėl savo patogumo, labai gerai išdirbtos vartotojo sąsajos ir svarbiausia – stabilumo. Žinoma, visada pasitaiko klaidų, kurios laikui bėgant būna ištaisomos, tad beveik nieko keisto, jog ir naujausia operacinė sistema „iOS“ susiduria su sunkumais.

„iPhone“ telefonų savininkai susiduria su krovimo problemomis

Daugybė „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ savininkų skundžiasi įvairiomis „iOS“ problemomis. Kiek anksčiau buvo susiduriama su spraga, kuri sugadindavo U1 mikroschemą ir vienintelė išeitis buvo pakeisti telefoną nauju. Dabar daugybė naujųjų „iPhone“ savininkų skundžiasi telefono krovimo problemomis, kurios pastebimos „iOS 13.1.2“ ir „iOS 13.1.3“ versijose. Apie naujausią „iOS 13.2“ versiją duomenų kol kas nėra.

„iPhone“ telefonų savininkai, kurie naudoja aukščiau nurodytas operacinės sistemos versijas, skundžiasi, jog telefonai pradėjo išsikrauti žymiai greičiau, o po to pradeda ir iš viso nebesikrauti. Kai kurie vartotojai pabandė pakeisti įkroviklį, kiti sugalvojo perkrauti telefoną. Laimei, įrenginio perkrovimas padeda ir patariama išmanųjį perkrauti bent kartą per kelias dienas, kad išvengti panašių problemų.

Naujausia „iOS 13“ operacinė sistema turėjo veikti greičiau nei „iOS 12“, taip pat turi ir kelias naujas funkcijas. Visgi, jei norite visiškai stabiliai veikiančio įrenginio, kolkas patariama likti su „iOS 12“ ir palaukti dar kelių „iOS 13“ atnaujinimų, kurie ištaisys randamas problemas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!