Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70305/galvojate-kad-jau-matete-viska-tcl-pademonstravo-ispudinga-sulenkiama-telefona/spausdinti/

Galvojate, kad jau matėte viską? TCL pademonstravo įspūdingą sulenkiamą telefoną

Publikuota: 2019-10-29 10:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tikriausiai sunku būtų suabejoti teiginiu, jog 2020 metai taps 5G ir sulenkiamų išmaniųjų telefonų metais. Jau šiemet rinkoje išvydome keletą variantų, tarp kurių patenka ir tokie įrenginiai kaip „Samsung Galaxy Fold“ ar „Huawei Mate X“, tačiau kitąmet įvairiausių variantų bus pasiūlyti dar daugiau. Bent jau kol kas įdomiausią variantą mums žada kompanija TCL, kuri ketina pristatyti Z formos sulankstomą telefoną.

Galvojate, kad jau matėte viską? TCL pademonstravo įspūdingą sulenkiamą telefoną

Kinijos kompanijos atstovai visai neseniai išplatino vaizdo reportažą, kuriame pristatomas išties įspūdingai atrodantis išmaniojo telefono prototipas. Įįrenginys turi dvi lenkimo vietas, o pilnai ištiesintas atrodo kaip pakankamai didelė planšetė. Kol kas nėra žinoma kaip vadinsis šis telefonas, tačiau jį nesunku įsiminti dėl panašumų į Z raidę.

TCL nėra labai gerai žinoma kompanija Europoje, tačiau Kinijoje ji yra pakankamai populiari. Tikriausiai nedaug kas žino ir tai, jog net ir mūsų rinkoje galima rasti ne vieną šio gamintojo „Android“ išmanųjį telefoną, tačiau čia jie parduodami su „Alcatel“ prekiniu ženklu. Ir tai nėra pirmas kartas kai TCL atstovai demonstruoja sulenkiamo telefono prototipą, tačiau bent jau šiai dienai šis variantas atrodo vienas įdomiausių.

Kaip jau minėjome, kitais metais rinkoje galima bus išvysti ir daugiau tokio tipo išmaniųjų telefonų. Jau dabar žinoma, jog naujus lankstomus išmaniuosius galimai ketina pristatyti „Xiaomi“, „Samsung“, „Huawei“, „Motorola“ ir labai tikėtina, kad prie jų prisijungs ir TCL, o kiek vėliau ir daugiau gamintojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!