Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70304/pasigedote-telefonu-su-mazais-ekranais-cubot-pristato-itin-kompaktiska-telefona/spausdinti/

Pasigedote telefonų su mažais ekranais? „Cubot“ pristato itin kompaktišką telefoną

Publikuota: 2019-10-29 07:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmanieji telefonai per pastaruosius metus išaugo tiesiogine šio žodžio prasme. Jeigu anksčiau rinkoje buvo galima rasti daugybę įrenginių su nedideliais ekranais, tai šiai dienai tai padaryti yra itin sunku. Net ir „Apple“ kuriami „iPhone“ telefonai tapo gerokai didesni nei prieš keletą metų. Tokią tendenciją greičiausiai sufleruoja rinkos poreikiai, tačiau Kinijos kompanija „Cubot“ turi pasiūlymą tiems, kurie ieško kompaktiško įrenginio.

Pasigedote telefonų su mažais ekranais? „Cubot“ pristato itin kompaktišką telefoną

Išmaniųjų telefonų gamintojas išleido itin kompaktišką „KingKong Mini“ modelį, kurio pavadinimas pasako tikriausiai viską apie jį. Naujasis „Cubot“ įrenginys pasižymi 4 colių įstrižainės ekranu, kas paaiškino žodžio „Mini“ reikšmę pavadinime. Nesudėtinga suprasti ir tai, jog „KingKong“ pažymi tai, jog šis išmanusis telefonas yra itin atsparus. Taip, naujas kompanijos produktas priskiriamas itin atsparių telefonų grupei, o tai rodo jo atsparumą vandeniui, dulkėms ir, žinoma, smūgiams.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, „Cubot KingKong Mini“ pasižymi ganėtinai šablonišku dizainu, kuris būdingas tokio tipo įrenginiams. Išmanusis telefonas iš visų pusių apsaugotas papildomomis apsaugomis, kurios sumažina riziką pažeisti telefono ekraną ar patį korpusą. Įrenginys veikia su „Mediatek Helio A22“ procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono priekinėje dalyje rasime 8 MP raiškos kamerą, o nugarėlėje įmontuota kamera su 13 MP raiškos vaizdo jutikliu. Gamintojas atkreipia dėmesį ir į itin ryškią, 0,5A, LED blykstę. „Cubot KingKong Mini“ telefone taip pat įdiegta „Android 9.0“ operacinės sistemos versija, o jo veikimą palaiko 2000 mAh talpos baterija. Įdomu ir tai, jog pastaroji yra keičiama, todėl laikui bėgant ją bus nesudėtinga pakeisti.

Pranešama, jog šis išmanusis telefonas prekyboje pasirodys lapkričio pradžioje. Kol kas nėra žinoma jo kaina, tačiau tikėtina, kad gamintojas tai turėtų paskelbti jau artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!