Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70277/samsung-jau-isleido-atnaujinima-kuris-isspres-pirstu-antspaudu-jutiklio-problemas/spausdinti/

„Samsung“ jau išleido atnaujinimą, kuris išspręs pirštų antspaudų jutiklio problemas

Publikuota: 2019-10-27 14:29
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusią savaitę po visą pasaulį pasklido naujiena apie „Samsung Galaxy S10“ pirštų antspaudų jutiklio problemą, kuri leisdavo bet kam atrakinti šį išmanųjį telefoną. Plačiai nuskambėjus šiai problemai, reaguoti buvo priverstas ir pats gamintojas. Pietų Korėjos kompanijos atstovai išplatino pranešimą bei pažadėjo išleisti atnaujinimą, kuris išspręstų šią problemą.

„Samsung“ jau išleido atnaujinimą, kuris išspręs pirštų antspaudų jutiklio problemas

Dabar jau pranešama, jog atnaujinimas yra paruoštas ir jis jau atkeliavo į „Galaxy S10“ ir „Galaxy Note 10“ išmaniuosius telefonus, kurie yra parduoti Pietų Korėjoje, o netrukus šį atnaujinimą gaus ir kituose regionuose esantys flagmanai.

Primename, jog ši problema buvo pastebėta Jungtinėje Karalystėje. „Samsung Galaxy S10“ pranešė, jog jos vyras galėjo atrakinti išmanųjį telefoną su savo pirštu, nors jis nebuvo registruotas telefone. Paaiškėjo, jog šį saugumo patikrinimą pažeidė pigus apsauginis stikliukas, kuris buvo pirktas „eBay“ platformoje. „Samsung“ į šią situaciją sureagavo labai greitai ir perspėjo būti atsargiems.

Praėjusį penktadienį kompanijos atstovai išplatino pranešimą bei rekomendavo visiems „Galaxy Note 10“, „Galaxy Note 10+“, „Galaxy S10“, „Galaxy S10+“ ir „Galaxy S10 5G“ naudotojams ištrinti visus anksčiau nustatytus pirštų antspaudus ir iš naujo užregistruoti savo duomenis. „Samsung“ atstovai taip pat rekomendavo nenaudoti jokių ekrano apsauginių plėvelių, kol nebus atnaujinta programinė įranga.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!