Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70265/jau-kitais-metais-visi-sony-flagmanai-palaikys-5g-rysio-technologija/spausdinti/

Jau kitais metais visi „Sony“ flagmanai palaikys 5G ryšio technologiją

Publikuota: 2019-10-25 21:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Visame pasaulyje po truputį pradedama diegti 5G ryšio technologiją, o tai automatiškai skatina daugumą gamintojų siūlyti įrenginius, kurie jau dabar palaikytų šią naujovę. Nepaisant to, jog šiuo metu 5G ryšį galima išbandyti vos keletoje vietų, tačiau telefonų gamintojai nenustoja anonsuoti telefonų su technologiją palaikančiais komponentais.

Jau kitais metais visi „Sony“ flagmanai palaikys 5G ryšio technologiją

Pasirodė informacija, jog tokiu keliu jau kitais metais gali pasukti ir „Sony“. Pranešama, kad kitais metais gamintojas visus savo flagmanus aprūpins 5G modemais, o tai, savaime suprantama, leis vartotojams naudotis šia nauja ryšio technologija. Tiesa, pažymima, jog žemesnės klasės įrenginiai bent jau kitais metais tokios galimybės dar neturės.

Labai tikėtina, jog toks ankstyvas 5G išmaniųjų telefonų pristatymas gali rodyti ir kompanijų bandymą pasiruošti dideliam rinkos sulėtėjimui. Pastaruosius metus išmaniųjų telefonų pardavimai mažėja, o vartotojai yra linkę vis ilgiau naudoti tą patį prietaisą. Būtent dėl šios priežasties dauguma kompanijų telefonus su 5G ryšio palaikymu stengiasi išleisti jau dabar, nes vėliau jų paprasčiau niekas gali ir nepirkti.

Kaip tikriausiai jau žinote, „Sony“ tikrai nėra vienintelis gamintojas, kuris turi didžiulių planų kitiems metams. Pavyzdžiui, Kinijos kompanija „Xiaomi“ jau anksčiau paskelbė, jog kitąmet planuoja išleisti net 10 išmaniųjų telefonų su 5G ryšio palaikymu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!