Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70191/aiskeja-kada-ir-kokie-sony-telefonai-gaus-android-10-pasitikrinkite-ar-jusu-telefonas-patenka-tarp-ju/spausdinti/

Aiškėja kada ir kokie „Sony“ telefonai gaus „Android 10“, pasitikrinkite ar Jūsų telefonas patenka tarp jų

Publikuota: 2019-10-21 09:14
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Viena iš Japonijos telekomunikacijų kompanijų pardavinėjančių „Sony“ išmaniuosius telefonus pasidalino sąrašu „Xperia“ serijos įrenginių, kurie artimiausiu metu turėtų sulaukti „Android 10“ operacinės sistemos versijos. Nors informacija skirta Japonijos rinkai ir atnaujinimo data kitoms šalims galimai skirsis, tai patvirtina, jog ir 2018-aisiais pasirodę „Sony“ flagmanai sulauks atsinaujinimo.

Aiškėja kada ir kokie „Sony“ telefonai gaus „Android 10“, pasitikrinkite ar Jūsų telefonas patenka tarp jų

Sąraše minimi tokie telefonai kaip „Sony Xperia XZ2”, „XZ2 Compact”, „XZ2 Premium”, „Xperia XZ3”, „Xperia 1” ir „Xperia 5”. Tiesa, jame nėra nei „Xperia XZ“, nei „XZ Premium“ ar „XZ1 Compact“. Tai reiškia, jog 2017-aisiais pasirodę telefonai nebesulauks jokių „Android“ operacinės sistemos atnaujinimų. Nors šie seni, bet vis dar populiarūs telefonai negalės pasidžiaugti „Android 10“ operacine sistema, panašu, jog tai padaryti galės „Xperia Ace“.

Nors sąraše nėra nei „Xperia 10“, nei „10 Plus“, taip gali būti dėl to, jog informaciją paskelbusi kompanija paprasčiausiai neprekiauja šiais modeliais. Tikimasi, jog pastarieji telefonai sulauks atnaujinimo ir tai įvyks visai netrukus. Priešingu atveju, tai būtų dar vienas akmuo į „Sony“ išmaniųjų telefonų daržą, kuriame pastaruoju metu ir taip netrūksta problemų.

Vis dar laukiama oficialios informacijos iš „Sony“ apie atsinaujinimą į „Android 10“, tačiau manoma, jog tai turėtų įvykti 2020-ųjų pradžioje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!