Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70153/naujasis-google-pixel-4-xl-sulauke-pripazinimo-turi-geriausia-ekrana-rinkoje/spausdinti/

Naujasis „Google Pixel 4 XL“ sulaukė pripažinimo – turi geriausią ekraną rinkoje

Publikuota: 2019-10-17 21:04
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

JAV kompanija „Google“ pristatė savo naujuosius išmaniuosius telefonus – tai „Google Pixel 4“ ir kiek didesnį „Pixel 4 XL“ modelį. Daugumai šie įrenginiai yra gerai žinomi dėl puikių kamerų, tačiau šiemet didesnysis įrenginys pelnė ir geriausio ekrano išmaniajame telefone apdovanojimą. Tiesa, šį titulą „Google“ dalinasi su „iPhone 11 Pro Max“ flagmanu.

Naujasis „Google Pixel 4 XL“ sulaukė pripažinimo – turi geriausią ekraną rinkoje

Kaip jau tikriausiai žinote, „Google Pixel 4 XL“ pasižymi 6,3 colių įstrižainės ekranu su QHD+ raiška, 19:9 kraštinių santykiu ir, žinoma, 90 Hz atnaujinimo dažniu. „DisplayMate“ pažymi, jog naujojo „Google“ flagmano ekranas yra 10 proc. ryškesnis nei jo pirmtakas, taip pat pagerėjo ir spalvų standartas bei ekranas naudoja mažiau energijos.

Daugiau apie naujuosius „Google“ išmaniuosius telefonus galite rasti paspaudę šią nuorodą. Jeigu nenorite skaityti viso straipsnio, tai priminsime, jog naujieji „Pixel“ telefonai veikia su „Qualcomm Snapdragon 855“ procesoriais bei turi 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Mažojo „Pixel“ telefono kaina prasideda nuo 799 JAV dolerių, o „Pixel 4 XL“ bus galima įsigyti nuo 899 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!