Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70053/iphone-11-vartotojai-skundziasi-be-priezasties-atsirandanciais-ekrano-ibrezimais/spausdinti/

„iPhone 11“ vartotojai skundžiasi be priežasties atsirandančiais ekrano įbrėžimais

Publikuota: 2019-10-10 12:45
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Atsiradus 2019 metų „iPhone“ modeliams, „Apple“ gyrėsi, jog „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ Super Retina XDR ekranas yra pažangiausias „iPhone“ ekranas.

Kompanija taip pat pareiškė, kad šis duetas naudoja patvariausią stiklą iš visų telefonų. Vis dėlto po pasirodymo praėjo vos kelios savaitės, o internetiniuose forumuose jau yra pilna nusiskundimų dėl „iPhone 11“ ekrano įbrėžimų. „iPhone 11“ savininkai skundžiasi, kad netgi prižiūrint telefoną, įbrėžimai atsiranda savaime.

„iPhone 11“ vartotojai skundžiasi be priežasties atsirandančiais ekrano įbrėžimais

Keli nepatenkinti savininkai internete pranešė apie šiuos „iPhone 11“ ekrano įbrėžimus. Stebėtina tai, kad dauguma šių vartotojų pareiškė, jog žymės atsirado be priežasties. Jie tikina, kad telefonai nebuvo nei numesti, nei kontaktavo su kietu paviršiumi. Remiantis „Apple“ forumuose paviešintomis istorijomis, pažeidimai gali atsirasti netgi po 24 valandų nuo telefono įsigijimo.

„Turiu akivaizdų įbrėžimą ant savo ekrano, kuris atsirado iš niekur. Telefonas nei nukrito, nei nepatyrė kokio nors incidento, tačiau aš jaučiu jį su savo nagu. Tai yra maža, stora linija ant priekinio stiklo ir dar viena panaši linija už kelių milimetrų. Panašu, kad gamybos defektas pasireiškė po 24 valandų naudojimo“, – internete skundėsi vartotojas.

Vartotojai, skundžiantys apie „iPhone 11“ ekrano įbrėžimus, taip pat prideda, jog jie nepatyrė tokios problemos su senesniais modeliais. Kol „Apple“ nepakomentavo šio incidento, sunku pasakyti, kokia galėtų būti šių įbrėžimų priežastis. Galbūt su šia problema susidūrė tik maža telefonų partija, kadangi patvarumo bandymai parodė, jog ekranas yra gana atsparus. Jeigu paaiškės, kad tai yra dažna problema, galima tikėtis, kad kompanija pasiūlys remonto programą, kaip praeityje.

2019 metų „iPhone“ serija rinkoje pasirodė gana sėkmingai, todėl „Apple“ nenorėtų, kad šitoks incidentas sutrikdytų pardavimų pagreitį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!