Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/70014/sony-isleido-dar-viena-telefona-pristatytas-vidutines-klases-xperia-8/spausdinti/

„Sony“ išleido dar vieną telefoną – pristatytas vidutinės klasės „Xperia 8“

Publikuota: 2019-10-08 10:47
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kompanija „Sony“ visai neseniai pristatė naująjį „Xperia 5“ išmanųjį telefoną, o šiandien oficialiai pristatytas buvo dar vienas naujas įrenginys. Gamintojas atskleidė visą informaciją apie naująjį „Sony Xperia 8“ vidutinės klasės telefoną.

„Sony“ išleido dar vieną telefoną – pristatytas vidutinės klasės „Xperia 8“

Kaip jau tapo įprasta šio gamintojo įrenginiams, naujasis „Xperia 8“ modelis pasižymi 21:9 formato ekranu su 6 colių įstrižaine. Ekranas taip pat yra Full HD+ raiškos, o jo apsauga rūpinasi „Gorilla Glass 6“ apsauginis stiklas. Deja, tačiau ir šis „Sony“ įrenginys vis dar turi pakankamai didelius ekrano rėmelius ir bent jau kol kas akivaizdu, jog gamintojas neketina vaikytis madų šioje srityje.

„Sony Xperia 8“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 630“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele. Išmanusis telefonas taip pat turi integruotą 2760 mAh talpos bateriją su 18W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas pasirūpino ir pakankamai geromis atsparumo savybėmis, todėl „Xperia 8“ yra atsparus dulkėms ir vandeniui bei turi IP65/68 saugumo sertifikatą.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudaro 12 MP raiškos pagrindinis jutiklis, o greta jo – 8 MP itin plataus kampo jutiklis. Priekinėje „Sony Xperia 8“ dalyje gamintojas įmontavo 8 MP raiškos kamerą asmenukėms. Kamerų savybės neatrodo itin įspūdingai, tačiau reikėtų nepamiršti, jog tai vidutinės klasės išmanusis.

„Sony“ savo gerbėjams vis dar siūlo ir 3,5 mm ausinių lizdą, kuris įmontuotas viršutinėje telefono briaunoje. Verta paminėti ir tai, jog jis palaiko LDAC technologiją, kuri leis mėgautis aukštos kokybės garsu.

Numatoma išmaniojo telefono kaina siekia 460 eurų, tačiau bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Japonijos rinkoje. Šiuo metu nėra jokios informacijos apie galimą „Xperia 8“ pasirodymą kituose reginiuose, įskaitant ir Lietuvą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!