Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69939/dauguma-oppo-telefonu-kitamet-palaikys-5g-rysio-technologija/spausdinti/

Dauguma „OPPO“ telefonų kitąmet palaikys 5G ryšio technologiją

Publikuota: 2019-10-02 10:45
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Gamintojas „OPPO“ uoliai dirba vardan to, jog dauguma jų telefonų palaikytų 5G ryšį. Šiuo metu rinkoje jau yra „OPPO Reno 5G“, tačiau sąrašas turėtų būti pratęstas jau labai greitai. „OPPO“ ketina įgyvendinti siekį, jog dauguma 2020-aisiais pasirodysiančių aukštesnės klasės telefonų ir flagmanų palaikytų 5G ryšį.

Dauguma „OPPO“ telefonų kitąmet palaikys 5G ryšio technologiją

„OPPO“ 5G technologijos ekspertas Shen Jis pranešė, jog visi gamintojo telefonai kainuosiantys daugiau nei 421 JAV dolerį turėtų palaikyti 5G ryšį. Taip pat paminėta, jog kompanija paskyrė 10 milijardų juanių tyrimams ir naujų technologijų vystymui. Tikėtina, jog dideli dalis šių investicijų atiteks būtent 5G technologijai. Gamintojas siekia ištirti tikrąjį 5G ryšio potencialą, kuris galėtų būti panaudotas 5G HD raiškos vaizdo skambučiams, itin greitam duomenų persiuntimui ir t. t.

Toks ėjimas anaiptol nėra netikėtas. 5G ryšys yra itin svarbus faktorius nulemsiantis pardavimus Kinijos rinkoje – manoma, jog per 70 % visų telefonų su 5G ryšiu bus parduoti būtent Kinijoje. Natūralu, jog „OPPO nenori pavėluoti į šį traukinį, taip pat kaip ir kiti gamintojai. Štai „Vivo“ jau pristatė keletą modelių su 5G ryšiu – pigųjį „iQOO Pro 5G“ bei aukštesnės klasės „NEX 3 5G“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!