Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69903/ne-viskas-kaip-planuota-oneplus-7t-kai-kurias-kameros-galimybes-igaus-tik-po-atnaujinimo/spausdinti/

Ne viskas kaip planuota: „OnePlus 7T“ kai kurias kameros galimybes įgaus tik po atnaujinimo

Publikuota: 2019-09-30 09:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kaip ir tikėtasi, Indijoje vykusio renginio metu pristatytas „OnePlus 7T“, kuris bus vienas iš pirmųjų telefonų su „Android 10“ operacine sistema ir „OxygenOS“ vartotojo aplinka. Tiesa, apie „OnePlus 7T Pro“ užsiminta nebuvo. Naujasis „OnePLus 7T“ su „Snapdragon 855+“ procesoriumi turėtų būti tiesioginis „Google Pixel 4“ konkurentas.

Ne viskas kaip planuota: „OnePlus 7T“ kai kurias kameros galimybes įgaus tik po atnaujinimo

Lyginant su „OnePlus 7 Pro“, „7T“ modelis turi daug atnaujinimų ir patobulinimų. Pavyzdžiui, galinėje telefono dalyje įmontuotas dar vienas papildomas objektyvas, o naujų funkcijų pagalba bus galima optimizuoti nuotraukas ir patį fotografavimą. Dar viena naujovė – galimybė filmuoti sulėtintus 720p kokybės vaizdo įrašus su 960 kadrų per sekundę. Ši funkcija buvo pristatyta renginio metu, tačiau į telefonus atkeliaus tik su programinės įrangos atnaujinimu.

Su minėtuoju programinės įrangos atnaujinimu turėtų atkeliauti ir galimybė filmuoti super sulėtintus vaizdo įrašus su 960 kadrų per sekundę. Tai reiškia, jog „OnePlus 7T“ bus pažangiausias telefonas šioje kategorijoje. Už jo besirikiuojantys „OnePlus 6“, „6T“, „7“ ir „7 Pro“ gali pasiūlyti tik 480 kadrų per sekundę.

Prie viso to, pranešta ir apie galimybę filmuoti 4K raiškos vaizdo įrašus su 30 kadrų per sekundę į pagalbą pasitelkiant itin plataus kampo objektyvą. Tokią funkciją jau turi „OnePlus 7 Pro“, o „7T“ jos sulauks su atnaujinimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!