Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69878/nuo-siol-ir-gmail-taps-juodas-vartotojus-jau-pasiekia-tamsaus-dizaino-atnaujinimas/spausdinti/

Nuo šiol ir „Gmail“ taps juodas – vartotojus jau pasiekia tamsaus dizaino atnaujinimas

Publikuota: 2019-09-27 11:28
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

JAV milžinė „Google“ šio mėnesio pradžioje išleido naują „Android“ operacinės sistemos versiją, kuri vartotojams pasiūlė nemažai naujovių, o tarp jų ir tamsus vartotojo sąsajos dizainas. Atnaujinę savo platformą, „Google“ pradėjo ir kai kurių programėlių atnaujinimą. Paskelbta, jog vartotojus jau pradeda pasiekti ir „Gmail“ aplikacijos naujinys, kuris įgalins tamsų dizainą.

Nuo šiol ir „Gmail“ taps juodas – vartotojus jau pasiekia tamsaus dizaino atnaujinimas

Pranešama, jog tie, kurie turi išmaniuosius telefonus su „Android 10“ arba „iOS 13“ operacinės sistemos versijomis ir yra aktyvavę tamsų dizainą, jokių papildomų pakeitimų „Gmail“ aplikacijoje atlikti neturės. Tačiau jeigu naudojatės senesne vienos iš operacinių versija – tuomet tamsų el. pašto programėlės dizainą turėsite aktyvuoti rankiniu būdu, atsidarę aplikacijos nustatymus.

Kaip ir įprasta, šis „Gmail“ atnaujinimas šiuo metu yra pasiekiamas ne visiems ir vartotojus pasieks palaipsniui. Jeigu norite pažiūrėti ar jau galite pasinaudoti šia nauja galimybe – Jums tereikia nueiti į „Gmail“ programėlės nustatymus ir ten turėtumėte rasti dizaino pakeitimo opciją.

„Google“ skelbia, jog daugumą šios aplikacijos naudotojų naujinys turėtų pasiekti per ateinančias 15 dienų. Taigi, jeigu Jūs naudojate juodą operacinės sistemos dizainą – nenustebkite, jog jau labai greitai ir Jūsų pamėgta el.pašto programėlė taps tamsi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!