Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69657/apple-isleido-naujaji-iphone-11/spausdinti/

„Apple“ išleido naująjį „iPhone 11“

Publikuota: 2019-09-11 10:32
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Marija Lariščeva
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

„Apple“ oficialiai pristatė savo naująją „iPhone 11“ seriją. Atnaujintame „iPhone“ yra dvi kameros: plati ir ypač plati. Telefono dizainas – anoduoto stiklo, pranešė CNN.

Kaip ir „iPhone XR“, „iPhone 11“ ir toliau turi 6,1 colio skystųjų kristalų ekraną. Įrenginyje yra 12 megapikselių plačiakampė kamera ir 12 megapikselių ypač plati kamera su 120 laipsnių matymo lauku.

Naujojo „iPhone“ kaina – nuo 633 eurų. Taip pat į prekybą bus išleistos dar labiau patobūlintos telefono versijos – „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“, kurių kainos yra atitinkamai 905 ir 955 eurų.

Šie telefonai turi ne dvi, bet net tris aukšto jautrumo vaizdo kameras.

„Apple“ patobulino atitinkamas fotoaparatų sistemas, kad būtų galima fotografuoti plačiakampiu kampu. Nauja fotoaparato sąsaja leidžia pamatyti už kadro ribų, ją palietę galite perjungti režimą į ypač plačią kamerą. Ji idealiai tinka fotografuojant kraštovaizdį ir siauras vietas.

Pasak „Apple“ generalinio direktoriaus Timo Cooko, „iPhone 11 Pro“ yra sukurtas klientams, trokštantiems „pažangiausių technologijų“, pranešė Theverge.com. Galinėje telefono dalyje yra matinė apdaila naujų spalvų: žalios, pilkos, sidabro ir aukso.

Naujieji telefonai taip pat pasižymi atsparumu drėgmei, yra ypač greiti ir turi ilgai nesenkančias baterijas.

Naujoji baterija turėtų būti 5 kartus ilgiau laikanti, negu prieš tai pasaulį išvydusio modelio.

Bendrovė antradienio renginyje taip pat pristatė naują septintos kartos „iPad“, turintį didesnį 10,2 colio tinklainės ekraną. Jo kaina – nuo 298 eurų. Ankstesnis modelis turėjo 9,7 colių ekraną.

Taip pat įmonė pristatė ir naująjį „Apple Watch Series 5“, atnaujintą savo išmaniojo laikrodžio versiją su visuomet rodomu ekranu.

Dar viena naujiena – „Appe tv+“, kuria įsigiję naujausius produktus dalės metus naudotis nemokamai. Jos veikimo principas yra panašus į populiarųjį „Netflix“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!