Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69571/naujienu-programele-squid-startuoja-lietuvoje/spausdinti/

Naujienų programėlė SQUID startuoja Lietuvoje

Publikuota: 2019-09-05 15:35
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

SQUID mobilioji aplikacija, tai pirmoji personalizuotų naujienų programėlė, sukurta millennials kartai ir veikianti kone visoje Europoje, dabar startuoja ir Lietuvoje. Naudotojai galės pasirinkti tas temas, kurios jiems rūpi labiausiai, sekti šviežiausias naujienas ir kūrybiškai personalizuoti mėgstamiausius straipsnius – ir visa tai vienoje programėlėje.

Naujienų programėlė SQUID startuoja Lietuvoje
  • SQUID yra visiškai nemokama ir nereikalauja registracijos.
  • Daugiau nei 100 naujienų kategorijų ir daugiau nei 20 000 šaltinių.
  • Personalizacijos funkcija leidžia pasirinkti ir rūšiuoti temas, išsaugoti naujienas ir blokuoti šaltinius.

Su SQUID svarbiausios naujienos yra lengvai pasiekiamos ir suprantamos. Programėlė pateikia platų temų pasirinkimą, iš kurių svarbiausias pažymėję naudotojai gali susikurti asmeninį, vizualiai patrauklų naujienų srautą. SQUID algoritmai surenka, surūšiuoja ir prioritizuoja svarbiausias naujienas iš patraukliausių šaltinių internete, taip išlaikant skaitytojus visada susipažinusius su svarbiausiomis ir aktualiausiomis naujienomis. Tuo pat metu, SQUID pritraukia populiarios tikslinės grupės – millennials kartos (Lietuvoje dar žinomos kaip Y karta) srautą į pirminius naujienų šaltinius.

„Mes norime padėti jaunesniosioms kartoms atrasti, kad naujienų skaitymas gali būti vertinga ir įtraukianti kasdienė veikla“ – sako Johan Othelius, SQUID programėlės generalinis direktorius ir įkūrėjas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!