Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69500/geros-naujienos-senu-samsung-telefonu-turetojams-galaxy-j5-2017-gaus-didziuli-atnaujinima/spausdinti/

Geros naujienos senų „Samsung“ telefonų turėtojams – „Galaxy J5 (2017)“ gaus didžiulį atnaujinimą

Publikuota: 2019-08-30 19:20
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ tikrai nėra žinomas kaip dažnai ar sparčiai atnaujinantis savo įrenginius. Programinės įrangos atnaujinimai šios kompanijos telefonus pasiekia ne taip ir dažnai, tačiau pastaruoju metu korėjiečiai žengė labai didelį žingsnį į priekį ir šiuo klausimu. Kiek anksčiau rašėme apie atnaujinimus, kurių sulaukė kai kurie „Galaxy A“ serijos įrenginiai, o dabar naujinys atkeliauja ir į „Galaxy J5 (2017)“ telefoną.

Geros naujienos senų „Samsung“ telefonų turėtojams – „Galaxy J5 (2017)“ gaus didžiulį atnaujinimą

Kaip sufleruoja šio išmaniojo telefono pavadinimas, jis buvo pristatytas prieš du metus ir tai yra tikrai maloniai stebinantis gamintojo sprendimas. „Samsung Galaxy J5 (2017)“ pradeda gauti „Android 9 Pie“ operacinės sistemos naujienį, kuris atkeliauja su naująja „Samsung“ vartotojo sąsaja „One UI“. Įdomu tai, jog tai yra jau antrasis didysis „Android“ atnaujinimas, kurio sulaukė šis išmanusis.

Tiesa, kol kas šis atnaujinimas pasiekiamas tik Rusijos rinkoje, tačiau visai netrukus jis atkeliaus ir į Jūsų išmanųjį telefoną. Kartu su šiuo naujiniu Jūs gausite ir rugpjūčio mėnesio „Android“ saugumo paketą. Kaip jau minėjome, tai yra jau antras „Android“ versijos atnaujinimas šiame vidutinės klasės įrenginyje. Primename, jog „Galaxy J5 (2017)“ buvo išleistas su „Android Nougat“ ir vėliau sulaukė „Android Oreo“ atnaujinimo, o dabar į prietaisą atkeliauja ir „Android Pie“ versija.

Jeigu dar nesulaukėte šio atnaujinimo – rekomenduojame šiek tiek palaukti. Kaip jau minėjome, dabar nauja programinės įrangos versija prieinama tik Rusijos regione, o į kitus regionus jis atkeliaus kelių dienų ar savaitės bėgyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!