Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69468/garmin-sukure-specialia-programa-moterims-kuri-gali-stebeti-net-hormonu-kieki-organizme/spausdinti/

„Garmin“ sukūrė specialią programą moterims, kuri gali stebėti net hormonų kiekį organizme

Publikuota: 2019-08-28 19:18
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Garmin“ pristatė unikalią naujovę išmaniajam laikrodžiui, kuri papildo „Garmin Connect“ modelį – laikrodis, programėlė telefone ir labai tikslūs kūno duomenys suteikia galimybę tobulėti. Moterys keletą metų gali stebėti savo kūno pokyčius, įskaitant premenopauzės ir menopauzės laikotarpiais. Naujasis gaminys taip pat suteikia galimybę gauti reguliarius priminimus ir suasmenintas šviečiamąsias nuorodas kaip pagerinti savo kasdieninę savijautą.

„Garmin“ sukūrė specialią programą moterims, kuri gali stebėti net hormonų kiekį organizme

„Garmin Smartwatch“ siūlo funkcijų, sukurtų specialiai moterims. Jomis įmanoma sekti savo individualų mėnesinių ciklą. Pavyzdžiui, įvedusios informaciją apie savo pojūčius mėnesinių ciklo pradžioje ir pabaigoje, nepaisant to, koks nereguliarus jūsų ciklas, gausite priminimų ir informacijos apie kitą jūsų ciklą. Tai padės jums nustatyti, kurią dieną yra geriausia pastoti. Galite sužinoti, kaip hormonų kiekis organizme veikia fizinį aktyvumą ir kaip organizmas pasisavina maistines medžiagas, kurių jam reikia pilnaverčiam kasdieniam gyvenimui.

Žinant hormonų lygio pokyčius organizme galima suprasti, kaip jie veikia nuotaiką, miego kokybę, medžiagų apykaitą ir apetitą. Tai, savo ruožtu, leidžia pasirinkti , kas ateityje bus naudinga jūsų sveikatai, įskaitant tai, kuris treniruočių planas būtų tinkamiausias konkrečiam gyvenimo laikotarpiui, kad efektyviausiai pasiektumėte norimo rezultato. Kita vertus, tikslios vaisingų dienų rekomendacijos leis jums pasirinkti tiksliausią laiką pastoti.

„Garmin Connect“ naujovė teikia galimybę prietaiso nešiotojoms įrašyti asmenines pastabas apie savo kasdienius pojūčius, įskaitant streso lygį, ir iš šių duomenų daryti išvadas savijautai pagerinti. Skirtingai nuo kitų išmaniųjų įrenginių, jis sugeba prisitaikyti prie skirtingų gyvenimo raidos laikotarpių, įskaitant premenopauzę ir menopauzę.

„Garmin Connect“ yra nemokama internetinė kūno rengybos ir aktyvaus gyvenimo būdo entuziastų programėlė, leidžianti vartotojams sekti ir analizuoti savo treniruočių procesą ir eigą, nustatyti tikslus ir dalintis jais su kitais programėlės vartotojais. Dešimtmečius „Garmin“ buvo naujos kartos GPS navigacijos sistemų ir aktyvaus gyvenimo būdo Wi-Fi įrenginių bei programėlių kūrimo pradininkai. „Garmin“ orientuojasi į penkis rinkos segmentus: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!