Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69459/google-netiketai-atskleide-android-10-isleidimo-data-ji-nustebins-tikriausiai-dauguma/spausdinti/

„Google“ netikėtai atskleidė „Android 10“ išleidimo datą, ji nustebins tikriausiai daugumą

Publikuota: 2019-08-28 09:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Šiemet „Google“ iš esmės atnaujina savo operacinę sistemą „Android“. Visai neseniai buvo atnaujintas logotipas, supaprastintas jos pavadinimas, o taip pat naujausioje versijoje bus atlikta ir keletas nežymių dizaino pakeitimų. Ir nors naujoji „Android 10“ dar oficialiai neišleista, tačiau panašu, jog iki jos pristatymo liko visai nebedaug.

„Google“ netikėtai atskleidė „Android 10“ išleidimo datą, ji nustebins tikriausiai daugumą

Tikimasi, jog naujasis „Google Pixel 4“ bus pirmasis išmanusis, kuris iškart bus parduodamas su naująja „Android“ versija. Tačiau dabar internete pasirodė informacija, kad vis dėlto senesni „Pixel“ telefonai šio naujinio gali sulaukti ir gerokai anksčiau.

„Google“ klientų servisas, kiek netikėtai, atskleidė, jog palaikomi įrenginiai „Android 10“ atnaujinimo sulauks jau nuo rugsėjo 3 dienos. Klausimą apie galimą operacinės sistemos atnaujinimą uždavė senesnės kartos „Pixel“ telefono turėtojas, kuris norėjo sužinot tikslesnę informaciją apie artėjantį atnaujinimą.

Jeigu tokia informacija pasitvirtins, tai reiškia, jog „Pixel 3/3 XL“, „Pixel 3a/3a XL“, „Pixel 2/2 XL“ ir net patys pirmieji „Pixel“ telefonai sulauks šio atnaujinimo jau kitą savaitę. Tai ganėtinai keistas kompanijos sprendimas, turint omenyje, jog „Pixel 4“ turėtų būti pristatytas tik spalio mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!