Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69431/atskleistos-praktiskai-visos-detales-apie-piguji-redmi-note-8-pro/spausdinti/

Atskleistos praktiškai visos detalės apie pigųjį „Redmi Note 8 Pro“

Publikuota: 2019-08-26 11:33
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nors paprastai dauguma gamintojų iki paskutinės minutės slepia visas detales apie dar nepristatytus išmaniuosius telefonus, „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ atskleidė kone visą apie vidutinės klasės apie vartotojų itin laukiamą „Redmi Note 8 Pro“.

Atskleistos praktiškai visos detalės apie pigųjį „Redmi Note 8 Pro“

Oficialiose nuotraukose matomas „Emerald Green“ spalvos variantas, kuriam šis atspalvis suteikia klasei nebūdingos prabangos. Internautams užkliuvo prietaisą laikančių rankų padėtis – atrodo, lyg gamintojas norėtų perduoti kažkokią svarbią žinutę. Deja, iššifruoti jos kol kas nepavyko, bet manoma, jog taip „Redmi“ siekia pademonstruoti patobulintą antenų pozicicionavimą, užtikrinantį puikų ryšį, kad ir kaip laikytumėte įrenginį.

„Redmi Note 8 Pro“ neturėtų būti per platus, kas garantuos komfortišką naudojimąsi. Nugarėlėje, kaip ir buvo minima ganduose, atsiras 64 MP „Samsung GW1“ 64MP jutiklis bei dar 3 papildomos kameros. Po jomis įtaisytas pirštų antspaudų skeneris.

Nors kompanija siekė išlaikyti ilgo ir plono prietaiso filosofiją, panašu, jog korpusas nebus lengvas. Tokias prielaidas lėmė pasirodžiusi informacija apie didelę 4500 mAh bateriją. 500 mAh didesnė akumuliatoriaus talpa pasirinkta dėl ne tokio energetiškai efektyvaus „Helio G90T“ procesoriaus, pagaminto naudojant 12nm, o ne pažangią 7 nm technologiją. Visgi šis lustas subalansuotas žaidimams ir netgi galia lenkia aukštesnės klasės „Snapdragon 710“ konkurentą, tad tikrai neteks skųstis dėl stringančio veikimo. Minima, kad tokią didelę baterija įkrauti padės palaikomas 10 W greitasis įkrovimas.

Montuodama žaidimams subalansuotą procesorių „Redmi“ pasirūpino ir tuo, kad prietaisas neperkaistų. Tai pasiekta naudojant varinį vamzdelį, kuriame yra skysčio. Gamintojas teigia, jog tai turėtų sumažinti korpuso temperatūrą net 4-6° C. Pridėkime dar ir apgalvotose vietose įtaisytas ryšio antenas ir turime tikrų tikriausią „Multiplayer“ tipo žaidimų įrankį,

Nors lyginant su pirmtaku „Redmi Note 8 Pro“ daugybę lauktų patobulinimų, žadama, kad naujojo telefono kainos bus beveik tokios pačios kaip ir „Redmi Note 7 Pro.“ Jeigu tokia informacija išties pasitvirtins, „Redmi Note 8 Pro“ galėsime vadinti vidutinės klasės kainų segmento čempionu, o galbūt ir geriausią kainos/kokybės santykį turinčių telefonu pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!