Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69416/puikios-naujienos-nokia-telefonu-turetojams-visi-irenginiai-sulauks-android-10-atnaujinimo-suzinokite-kada/spausdinti/

Puikios naujienos „Nokia“ telefonų turėtojams – visi įrenginiai sulauks „Android 10“ atnaujinimo, sužinokite kada

Publikuota: 2019-08-23 19:25
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Google“ paskelbė apie ganėtinai didelius „Android“ prekinio ženklo atnaujinimus, o šiandien į tai jau sureagavo ir kai kurie gamintojai. Vieni pirmųjų – „Nokia“ atstovai, kurie paskelbė, jog ketina atnaujinti visus savo išmaniuosius į netrukus pasirodančią „Android 10“ operacinę sistemą.

„Nokia“ yra turbūt vienintelis gamintojas, kuris visus savo išmaniuosius yra įtraukęs į „Android One“ programą, kas reiškia, jog su telefonu Jūs gaunate nemodifikuotą „Android“ versiją ir bent du metus atnaujinimų. Dabar jau tapo aišku kada ir kokie „Nokia“ įrenginiai bus atnaujinti į pačią naujausią operacinės sistemos versiją.

Puikios naujienos „Nokia“ telefonų turėtojams – visi įrenginiai sulauks „Android 10“ atnaujinimo, sužinokite kada

Šių metų pabaigoje „Android 10“ atnaujinimo sulauks „Nokia 7.1“, „Nokia 8.1“ ir „Nokia 9 PureViews“ išmanieji telefonai. 2020 metų pirmojo ketvirčio pradžioje tokio pat naujinio sulauks ir „6.1“, „6.1 Plus“ ir „Nokia 7 Plus“ modeliai.

Kiek vėliau savo eilės sulauks ir „Nokia 2.2“, „3.1 Plus“, „3.2“, „4.2“ modeliai, o pirmojo ketvirčio antroje pusėje naująja „Android 10“ galės mėgautis ir „Nokia 1 Plus“, „5.1 Plus“ bei „8 Sirocco“ išmaniųjų savininkai. Antrojo 2020 metų ketvirčio metu savo eilės sulauks ir visi kiti likę kompanijos įrenginiai.

Tiesa, nors jau žinoma kada preliminariai pasirodys atnaujinimai, tačiau tikslios datos bent jau šiai dienai nėra ir teigiama, jog tai iš esmės priklausys nuo regiono ar mobiliojo ryšio operatoriaus kurį naudojate.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!