Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69393/samsung-galaxy-a50-sulauke-sistemos-atnaujinimo-patobulinta-baterija-ir-pirstu-antspaudu-jutiklis/spausdinti/

„Samsung Galaxy A50“ sulaukė sistemos atnaujinimo – patobulinta baterija ir pirštų antspaudų jutiklis

Publikuota: 2019-08-22 07:26
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ tęsia savo išmaniųjų telefonų atnaujinimų periodą. Gamintojas išleido naują operacinės sistemos versiją vidutinės klasės „Galaxy A50“ išmaniesiems. Visi šio įrenginio turėtojai turėtų nudžiugti, mat kompanija patobulino baterijos įkrovimo algoritmą bei pirštų antspaudų jutiklio veikimą.

„Samsung Galaxy A50“ sulaukė sistemos atnaujinimo – patobulinta baterija ir pirštų antspaudų jutiklis

Naujasis programinės įrangos atnaujinimas užima 320 MB. Kaip galima matyti iš naujinio aprašymo, kartu su baterijos bei pirštų antspaudų jutiklio patobulinimais, Jūs gausite ir naujausią „Android“ saugumo atnaujinimą. Naujienų sąraše rasime ir eilutę, kurioje teigiama, jog buvo pagerintas įrenginio saugumas, tačiau šioje situacijoje nėra aišku ar „Samsung“ taip pristato saugumo atnaujinimą ar pati atliko kažkokius pakeitimus telefone.

Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį, jog šis atnaujinimas „Samsung Galaxy A50“ išmaniuosius telefonus iš pradžių pasieks Indijoje. Tikėtina, jog kitus regionus naujinys pasieks artimiausiu metu, o tai neturėtų trukti ilgiau nei keletas artimiausių dienų.

Verta paminėti ir tai, jog „Samsung“ pastaruoju metu ganėtinai dažnai atnaujina savo vidutinės klasės išmaniuosius telefonus. Atnaujinimai buvo pateikti balandžio mėnesį, o vėliau sekė naujinys gegužės, birželio ir liepos mėnesiais. Nesunku pastebėti ir tai, kad dauguma atnaujinimų susiję su kameros atnaujinimais, o tai turėtų džiuginti daugumą „Samsung“ telefonų turėtojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!