Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69365/mate-x-pasirodymo-nukelimas-gali-buti-naudingas-prietaisas-turetu-naudoti-kirin-990-cipseta-ir-p30-kamera/spausdinti/

„Mate X“ pasirodymo nukėlimas gali būti naudingas – prietaisas turėtų naudoti „Kirin 990“ čipsetą ir „P30“ kamerą

Publikuota: 2019-08-20 11:25
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Po „Galaxy Fold“ pasirodymo nukėlimo „Huawei“ taip pat nusprendė atidėti savo lankstomo telefono pristatymą, kadangi jam reikėjo papildomų bandymų.

Kai kurie vartotojai iš pradžių galėjo likti nepatenkinti, tačiau panašu, kad pasirodymo atidėjimas turės ir naudos. Pranešama, kad „Mate X“ parametrai sulauks pastebimų patobulinimų. „Kirin 990“ galimai prailgins baterijos tarnavimo laiką, o įmontuotas 5G modemas sutaupys vietos geresniems komponentams.

„Mate X“ pasirodymo nukėlimas gali būti naudingas – prietaisas turėtų naudoti „Kirin 990“ čipsetą ir „P30“ kamerą

„Neowin“ neseniai patys išbandė lankstomą telefoną ir pranešė, kad „Mate X“ techninės įrangos parametrų sąrašą papildys naujasis „Kirin 990“ lustų rinkinys. Dėl geresnio lustų rinkinio naudojimo, tikėtina, kad prietaisas turės galimybę filmuoti 4K raiškos 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus. Naujasis lustų rinkinys dar nebuvo oficialiai anonsuotas, tačiau „Huawei“ planuoja jį pristatyti šių metų „IFA“ parodoje, kurioje sužinosime daugiau apie kompanijos pastangas mobiliųjų lustų rinkinių divizijoje.

Buvo pasirodę pranešimai, kad „Kirin 990“ bus pirmasis lustų rinkinys, kuriame bus įmontuotas 5G modemas. Tai reiškia, kad vietoj atskiro 5G modemo „Huawei Mate X“ galės naudoti lustų rinkinyje įmontuotą modemą, kuris sutaupys vietos didesnei baterijai. Iš pradžių buvo nuspręsta, kad „Mate X“ naudos 4500 mAh talpos bateriją. Jeigu pasiseks, ši talpa bus didesnė. „Neowin“ taip pat praneša, kad „Mate X“ naudos tokį patį RYYB pirminį kameros objektyvą kaip ir „P30“.

„Huawei“ tikina, kad jų RYYB kamera suteikia geresnę mažo apšvietimo nuotraukų kokybę negu tradiciniai RGB kameros jutikliai. Kompanija nepatvirtino, ar „Mate X“ naudos 5x periskopo lęšį kaip „P30 Pro“ kamera. Kiti pastebimi pasikeitimai gali būti nauji „Cortex-A77“ procesoriaus branduoliai bei „Mali-G77“ vaizdo plokštė. „Mate X“ pasirodymo nereikėtų tikėtis bent iki lapkričio mėnesio ir, jeigu pasiseks, „Huawei“ išlaikys tokią pačią kainą kaip ir „Kirin 980“ versijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!