Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69348/isrinkti-geriausi-metu-telefonai-huawei-ir-kinijos-gamintojai-susislave-visus-apdovanojimus/spausdinti/

Išrinkti geriausi metų telefonai – „Huawei“ ir Kinijos gamintojai susišlavė visus apdovanojimus

Publikuota: 2019-08-19 11:14
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nors 2019 metai dar nesibaigė, tačiau jau pradeda aiškėti geriausi šių metų išmanieji telefonai. Asociacija „EISA“ paskelbė geriausius įrenginius, kurie suskirstyti į keturias skirtingas kategorijas, o nugalėtojai bus apdovanoti Berlyne netrukus prasidedančioje „IFA 2019“ parodoje.

Antrus metu iš eilės geriausiu išmaniuoju telefonu išrinktas „Huawei“ produktas. Praėjusiais metais tokį apdovanojimą pelnė „Huawei P20 Pro“, o šiemet tokį patį titulą pelnė ir „P30 Pro“ modelis. Šiemet pristatytas Kinijos milžinės flagmanas išsiskiria puikiomis kameros nugarėlėje, kurių šiemet yra net keturios.

Ir tai ne vienintelis „Huawei“ šeimos prizas. Kompanija „Honor“, kuri yra dukterinė „Huawei“ įmonė“, šiemet išleido „Honor 20 Pro“, kuris tapo geriausiu gyvenimo būdo išmaniuoju telefonu.

„Honor 20 Pro“ pasižymi 6,26 colių įstrižainės ekranais su Full HD raiška bei ekrano skylute viršutiniame kampe, kur įmontuota kamera skirta asmenukėms. Išmanusis nugarėlėje turės keturias kameras – 48 MPx pagrindinį jutiklį su f/1.4 diafragma, 16 MPx itin plataus kampo su f/2.2 diafragma, 8 MPx telephoto ir 2 MP raiškos makro jutiklį. Verta paminėti ir tai, jog pagrindinė šio įrenginio kamera yra pirma su tokio dydžio diafragma išmaniuose telefonuose.

Labiausiai pažangiu išmaniuoju telefonu išrinktas dar vienos Kinijos kompanijos kūrinys – tai „OnePlus 7 Pro“. Panašu, jog geriausias šio gamintojo flagmanas sulaukė ne tik vartotojų, tačiau ir ekspertų simpatijų.

„OnePlus 7 Pro” pasižymi gausybe įspūdingų parametrų, tokių kaip 6,7 colių, 1440 x 3120 raiškos, lenktas AMOLED ekranas. Tai pirmasis šios kompanijos telefonuose montuojamas ekranas turintis 90Hz atsinaujinimo dažnį – 50 proc. didesnį nei daugelyje kitų išmaniųjų telefonų. Tai leis išgauti geresnę patirtį žaidžiant žaidimus ar tiesiog maloniau naršyti internetą.

Telefono nugarėlėje įmontuota triguba vaizdo kamera, o priekyje galima rasti 16 megapikselių iššokančią kamerą. Skirtingi modelio variantai turi nuo 6 GB operatyviosios bei 128 GB pastoviosios iki 12 GB operatyviosios ir 256 GB pastoviosios atminties. Visam ansambliui energiją tiekia 4000 mAh talpos baterija.

Geriausiu biudžetinės klasės išmaniuoju telefonu išrinktas „Xiaomi“ dukterinės kompanijos „Redmi“ sukurtas „Redmi Note 7“ įrenginys.

Redmi Note 7“ pasižymi 6,3 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei veikia su „Qualcomm Snapdragon 660“ procesoriumi. Išmaniojo telefono stabilų veikimą užtikrina 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Tiesa, sumokėję kiek daugiau, galite įsigyti ir modelį su dvigubai daugiau atminties. Jeigu manote, jog neužteks vidinės talpyklos – žinokite ir tai, kad įrenginys palaiko atminties korteles iki 256 GB.

Išmanusis telefonas nugarėlėje turi dvigubą kamerą, kurią sudaro 48 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutikliai, o priekinėje „Redmi Note 7“ pusėje rasime 13 MPx kamerą.

„EISA“ asociacijos komisiją sudaro 61 ekspertas iš 29 skirtingų šalių. Dauguma jų dirba įvairiuose technologijų naujienų portaluose. Visi apdovanojimai bus įteikti „IFA 2019“ parodos metu, Berlyne.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!