Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69328/kai-kurie-nokia-ismanieji-telefonai-atnaujinimu-sulauks-net-tris-metus/spausdinti/

Kai kurie „Nokia“ išmanieji telefonai atnaujinimų sulauks net tris metus

Publikuota: 2019-08-16 16:41
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Prieš keletą metų į rinką grįžusi „Nokia“, kurią valdo kompanija „HMD Global“, ir toliau stengiasi stiprinti savo pozicijas rinkoje. Gamintojas pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o dabar kompanijos atstovai išplatino pranešimą apie pratęstą saugumo atnaujinimų programą.

Kai kurie „Nokia“ išmanieji telefonai atnaujinimų sulauks net tris metus

Pranešama, jog „Nokia 8“, „Nokia 6“, „Nokia 5“ ir „Nokia 3“ išmanieji telefonai saugumo atnaujinimus gaus dar vienus papildomus metus, o tai reiškia, jog būtent tokio tipo naujinimai šiuos įrenginius pasieks 3 metus. Atsižvelgiant į telefonų išleidimo datas, paskutinysis atnaujinimas šiuos „Nokia“ prietaisus pasieks 2020 metų spalio mėnesį.

Tiesa, svarbu atkreipti dėmesį, jog „Nokia“ skelbia apie saugumo atnaujinimų pratęsimą. Tai reiškia, kad naujesnės „Android“ versijos naujinių data nesikeičia. 2017 metais pristatyti išmanieji telefonai greičiausiai nesulauks naujosios „Android Q“ versijos, tačiau, kaip bebūtų, saugumo atnaujinimai taip pat yra labai svarbus dalykas.

Lietuvoje šiuo metu galima įsigyti „Nokia 5“, „Nokia 6“ ir „Nokia 8“ išmaniuosius telefonus. Bene įspūdingiausias jų – būtent „Nokia 8“. Atnaujintas „Nokia 8 Sirocco“ yra puikus išskirtinio meistriškumo ir inovacijų derinys. „Nokia 8 Sirocco“ fotoaparatas su ZEISS optika išsiskiria naujomis funkcijomis, taip pat nepriekaištinga akustika. Jis yra itin kompaktiškas, galingas ir tuo pat metu – gražiausias „Nokia“ išmanusis telefonas šiandien.

„Nokia 8 Sirocco“ yra optimizuotas ir subalansuotas dideliam našumui – tai užtikrina 6 GB operatyvinė atmintis, 128 GB pagrindinė atmintis ir galinga mobilioji platforma „Qualcomm™ Snapdragon® 835“. Be to, tai pirmasis „Android“ išmanusis „Nokia“ telefonas, palaikantis bevielį įkrovimą Qi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!