Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69326/htc-gaivina-ir-legendine-wildfire-telefonu-serija-pristatytas-naujas-pigus-telefonas/spausdinti/

HTC gaivina ir legendinę „Wildfire“ telefonų seriją – pristatytas naujas pigus telefonas

Publikuota: 2019-08-16 11:14
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruoju metai nemažai kalbų kelia taivaniečių kompanija HTC. Pastaroji praėjusią savaitę pristatė „Desire“ serijos išmanųjį telefoną, o šiandien buvo išleistas dar vienas naujas įrenginys. HTC atstovai pristatė legendinės serijos „Wildfire“ naują modelį, kuris bus žinomas kaip „HTC Wildfire X“.

HTC gaivina ir legendinę „Wildfire“ telefonų seriją – pristatytas naujas pigus telefonas

„Wildfire“ serijos išmanieji prieš daugybę metų buvo turbūt patys populiariausi telefonai pasaulyje, tačiau savo pozicijas labai greitai užleido konkurentams ir šiai dienai likę tik prisiminimai. Įdomu tai, jog naująjį „Wildfire X“ gamino ne HTC, o ši užduotis buvo patikėtas Indijos kompanijai.

Naujasis „HTC Wildfire X“ pasižymės 6,22 colių įstrižainės ekranu su HD raiška bei vandens lašo formos išpjova. Šis vidutinės klasės įrenginys veiks su „Mediatek Helio P22“ bei turės pasirinktinai 3 GB operatyviosios (RAM) ir 32 GB vidinės arba atitinkamai 4 GB ir 128 GB atminties. Žinoma, kaip ir įprasta tokios klasės įrenginiams, atmintinę galėsite praplėsti su atminties kortele.

Ir nors tai yra pigus telefonas, tačiau nugarėlėje gamintojas įmontavo net tris kameras. „HTC Wildfire X“ turės 12 MPx raiškos pagrindinė, 8 MPx raiškos sensorių optiniam priartinimui bei 5 MPx raiškos gylio jutiklį. Priekinėje telefono dalyje išmanusis turės 5 MPx gylio jutiklį.

Skelbiama, jog įrenginys taip pat turės pirštų antspaudų jutiklį nugarėlėje, ausinių lizdą, o telefono veikimu rūpinsis 3300 mAh talpos baterija. „Wildfire X“ modelyje bus įdiegta „Android 9.0 Pie“ operacinė sistema.

Bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Indijos rinkoje. Pranešama, jog mažesniu kiekiu atminties pasižymintis modelis kainuos maždaug 140 JAV dolerių, o variantas su 4 GB operatyviosios bus prieinamas už maždaug 182 JAV dolerius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!