Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69320/naujasis-samsung-flagmanas-tapo-geriausiai-fotografuojanciu-telefonu-rinkoje/spausdinti/

Naujasis „Samsung“ flagmanas tapo geriausiai fotografuojančiu telefonu rinkoje

Publikuota: 2019-08-15 21:01
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kiekvieną kartą, kai „Samsung“ pristato naują išmanųjį telefoną – internete pasipila įvairiausi vertinimai ir įvertinimai. Naująjį Pietų Korėjos milžinės flagmaną „Galaxy Note 10+ 5G“ išbandė ir „DxOMark“ kamerų specialistai.

Naujasis „Samsung“ flagmanas tapo geriausiai fotografuojančiu telefonu rinkoje

Vos prieš savaitę pristatytas išmanusis telefonas sulaukė pačių geriausių įvertinimų ir bent jau laikinai tapo ne tik geriausią kamerų sistemą nugarėlėje, tačiau ir priekinėje dalyje turinčiu telefonu. Pagrindinė „Galaxy Note 10+ 5G“ modelio kamera surinko 113 taškų, o asmenukėms skirta kamera – 99 taškus.

Akivaizdu, jog „Samsung“ atliko šiokius tokius kameros patobulinimus, lyginant su metų pradžioje pristatytais „Galaxy S“ serijos flagmanais, kas ir leido pakilti į pirmąją poziciją. „Samsung Galaxy Note 10+ 5G“ nugarėlėje turi keturias kameras – prie pagrindinio jutiklio įmontuotas itin plataus kampo, telephoto ir gylio (ToF) jutiklis. Įdomu ir tai, jog asmenukėms yra skirta tik viena, 1/3“ 10 MPx raiškos, kamera.

Šiemet „Samsung“ nudžiugino ištikimus „Galaxy Note“ serijos gerbėjus ir pirmą kartą pristatė dviejų dydžių modelius. Abu modeliai turi „Infinity“ ekraną, kuris yra beveik be jokių rėmelių, o priekinei kamerai centre išpjauta tik itin maža skylutė. Tai pažangiausias „Samsung“ ekranas, paverčiantis žiūrėjimo patirtį vientisa ir itin švaria, kai dėmesio neblaško pašaliniai elementai.

Didesnysis „Note10+“ turi didžiausią visų laikų 6,8 colių „Infinity“ ekraną. Tuo tarpu „Galaxy Note10“ su patobulintu „S Pen“ rašikliu ir 6,3 colių „+Infinity“ ekranu galima vadinti kompaktiškiausiu, maksimalų našumą suteikiančiu įrenginiu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!