Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69268/legendine-htc-telefonu-serija-sugrizta-i-europa-desire-19-visus-nustebins-savo-kaina/spausdinti/

Legendinė HTC telefonų serija sugrįžta į Europą – „Desire 19+“ visus nustebins savo kaina

Publikuota: 2019-08-12 13:19
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Grįžtant į 2009 metus, dauguma tikriausiai prisimena Taivano kompaniją HTC, kuri bent jau tuo laikmečiu buvo populiariausias išmaniųjų telefonų gamintojas. Tačiau viskas labai greitai pasikeitė, o šiai dienai kompanijos vadovai turi nemenkai pasukti galvas kaip pristatyti produktą, kuris išties sudomintų auditoriją.

Legendinė HTC telefonų serija sugrįžta į Europą – „Desire 19+“ visus nustebins savo kaina

Ir panašu, jog kompanijos atstovai išmėgins naują techniką. Kiek anksčiau, HTC vietinėje rinkoje pristatė „HTC Desire 19+“ išmanųjį telefoną. Kažkada labai populiarios HTC serijos vardu pažymėtas įrenginys panašu, jog turėtų atkeliauti ir į Europą. Tiesa, kol kas neskelbiama kada tiksliai tai įvyks.

Nostalgiją keliantis „Desire 19+“ išmanusis telefonas pasižymi 6,2 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Įdomu tai, jog lyginant su kitais tokios klasės įrenginiais – šis modelis pasižymi ganėtinai siaurais rėmeliais ir turi vandens lašo formos išpjovą, kurioje įmontuota 16 MPx raiškos kamera asmenukėms.

Išmanusis telefonas taip pat turi trigubą kamerą nugarėlėje, o ją sudaro 13 MPx raiškos pagrindinis jutiklis bei po juo įmontuoti 5 MPx ir 8 MPx raiškos vaizdo jutikliai. „HTC Desire 19+“ veikia su „Mediatek Helio P35“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimu rūpinsis 3850 mAh talpos baterija su 10 W greitu įkrovimu.

Naujasis HTC vidutinės klasės įrenginys atrodo tikrai patrauklus pasiūlymas, tačiau daugumą nustebinti turėtų jo kaina. Pranešama, jog Europoje šis išmanusis kainuos maždaug 329 euro. Tai yra gerokai aukštesnė kaina nei dauguma kitų panašaus tipo telefonų ir klausimas ar tai gali tapti sėkmingu kompanijos produktu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!