Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69226/lg-pristate-labai-pigu-ismanuji-telefona-netrukus-turetu-atkeliauti-ir-i-lietuva/spausdinti/

LG pristatė labai pigų išmanųjį telefoną, netrukus turėtų atkeliauti ir į Lietuvą

Publikuota: 2019-08-07 21:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kai dauguma kompanijų ruošiasi geriausių savo išmaniųjų telefonų pristatymams – Pietų Korėjos gamintojas LG nusprendžia pristatyti kiek paprastesnį įrenginį. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „LG X2 (2019)“, kuris taip pat turėtų būti žinomas kaip „LG K30“.

LG pristatė labai pigų išmanųjį telefoną, netrukus turėtų atkeliauti ir į Lietuvą

Itin pigus išmanusis telefonas pasižymės 5,45 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei 18:9 ekrano formatu. Kaip galima matyti iš nuotraukų, „LG X2 (2019)“ neturės jokių modernumo ženklų ir panašu, kad gamintojas nusprendė sukurti telefoną, kuris galėtų konkuruoti kaina ir specifikacijomis, o ne išvaizda su panašaus tipo įrenginiais. Išmanusis neturės ekrano išpjovų, o tiek viršuje, tiek ir apačioje – pakankamai dideli ekrano rėmeliai.

Naujasis „LG X2 (2019)“ veiks su biudžetiniams telefonams skirtu „Qualcomm Snapdragon 425“ procesoriumi bei turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties. Žinoma, talpyklą dar galėsite praplėsti ir atminties kortele. Verta atkreipti dėmesį, jog įrenginys taip pat turės ausinių lizdą bei „Google Assistant“ įjungimui skirtą specialų mygtukų.

Deja, tačiau šis išmanusis telefonas neturės pirštų antspaudų jutiklio ir jo nugarėlėje rasime kamerą su LED blykste. Skelbiama, jog pagrindinė kamera pasižymės 13 MPx raiškos vaizdo jutikliu, o priekinėje dalyje rasime 5 MPx raiškos kamerą. „LG X2 (2019)“ veikimą palaikys 3000 mAh talpos baterija.

Pranešama, jog vietinėje rinkoje šis naujas LG telefonas turėtų kainuoti maždaug 163 JAV dolerius, o jo prekybos pradžia – jau rugpjūčio 9 dieną. Tiesa, taip pat pažymima, kad netrukus „LG X2 (2019)“ pasirodys ir Europoje, įskaitant tokias šalis kaip Vokietija, Italija ar Lenkija. Būtent mūsų kaimyninės šalies įtraukimas į šalių, kurios oficialiai prekiaus šiais telefonais, leidžia manyti, jog netrukus šis nebrangus įrenginys gali pasiekti ir mūsų rinką.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!